Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To bude filmová jazda! VIDEO Tieto snímky nás čakajú v prvej polovici nového roka

(Zdroj: Youtube)

Rok 2019 sa síce len začal, no už teraz to vyzerá, že pôjde o mimoriadne výborný rok, čo sa týka filmových noviniek. Preto sme si pre vás pripravili filmové pochúťky, ktorým sa bude dať len ťažko odolať. Pozrite sa, aké filmy nás čakajú v prvej polovici tohto roka.

The Favourite

Hneď na začiatku roka nás vo svojom najnovšom filme grécky režisér Yorgos Lanthimos prenesie do 18. storočia. Za kráľovnú Anne (Olivia Colman) riadi krajinu jej blízka priateľka Lady Sarah (Rachel Weisz). Problém však nastane s príchodom novej slúžky Abigail v podobe Emmy Stone, ktorú si síce najskôr Sarah berie pod svoje ochranné krídla, no neskôr sa všetko zmení...

Mary Queen Of Scots

Začiatok februára prinesie historickú drámu, odohrávajúcu sa v roku 1561, s výborným hereckým obsadením. Škótsku kráľovnú Mary Stuart stvárni talentovaná Saoirse Ronan a jej sokyňu Alžbetu I. zase skvelá Margot Robbie. Okrem týchto výnimočných herečiek sa môžete tešiť napríklad aj na Guya Pearcea či Jacka Lowdena.


Mohlo by vás zaujímať:Filmy o Harry Potterovi sa im vryli do srdca: Neuhádnete, čo si hviezdy vzali na pamiatku


Colette

V závere mesiaca február si budeme môcť pozrieť príbeh nadanej spisovateľky Colette, ktorú manžel núti vydávať úspešné knihy pod jeho menom. Colette sa po čase rozhodne zabojovať proti mužovi a nájsť si cestu na výslnie. V hlavnej úlohe sa pod režisérskou taktovkou Washa Westmorelanda predvedie Keira Knightley.

Ako si vycvičiť draka 3

Vo februári príde do kín aj dlho očakávané pokračovanie obľúbenej rozprávky Ako si vycvičiť draka. Hrdinovia z animáku, ktorý si zamilovali deti aj dospelí, budú čeliť ďalším prekážkam. Nemilosrdní lovci drakov sa budsnažiť zničiť nielen ich dračích priateľov, ale aj svet.


Mohlo by vás zaujímať:Sviatočné nepríjemnosti: Neuveríte, čo všetko potrápilo tvorcov vianočných filmov


Captain Marvel

Pre fanúšikov filmov o superhrdinoch príde v marci novinka so ženskou hlavnou hrdinkou. Príbeh od Marvelu sa odohráva v deväťdesiatych rokoch 20. storočia a Carol Danvers (jedna z najmocnejších superhrdiniek sveta) sa ocitá v strede konfliktu medzi mimozemskými rasami.

Dumbo

Mnohé Disneyovky si v poslednej dobe prechádzajú premenou z animáku na filmový príbeh. Patrí k nim aj rozprávka o sloníkovi s obrovskými ušami, ktorá vyjde už v marci. Dej by mal byť v podstate totožný s animovanou verziou a podľa trailerov si ho zamilujeme rovnako ako ten pôvodný.

Pet Sematary

Horor Pet Sematary zažil svoj úspech v roku 1989 a tento rok v apríli sa dočkáme jeho remaku. Film ponúkne príbeh o rodine, ktorá sa presťahuje do malého mesta do blízkosti cintorína a indiánskeho pohrebiska. Filmoví tvorcovia sľubujú remake, ktorý bude naozaj stáť za to. Nuž, nechajme sa prekvapiť.

Pokémon: Detective Pikachu

Áno, tento rok si aj Pikachu vyslúži vlastný film. Prvé zábery vyzerajú naozaj lákavo a sľubujú celkom dobrú zábavu s kriminálnou zápletkou. O hlas žltého pokémona sa postará Ryan Reynolds a jediný, kto mu bude rozumieť, je herec Justin Smith.


Mohlo by vás zaujímať:Milovníci českých filmov si prídu na svoje: Novinky, ktoré si v roku 2019 nemôžete nechať ujsť!


Aladin

Koncom mája príde do kín sfilmovaná verzia klasického príbehu o Aladinovi, ktorý získa zázračnú lampu. Hlavnú úlohu si strihne Mena Massoud, ako džin sa predstaví Will Smith a v úlohe krásnej princeznej Jasmine sa predvedie Naomi Scott. Vynikajúcu hereckú zostavu doplní na režisérskej stoličke Guy Ritchie.

John Wick 3

V máji sa dočkáme aj pokračovania obľúbeného filmu John Wick, ktorého príbeh bude priamo nadväzovať tam, kde skončila dvojka. Réžie sa chopil Chad Stahelski a čo sa týka hereckého obsadenia, môžeme sa okrem Keanu Reevesa a Halle Berry tešiť aj na Anjelicu Huston, Ruby Rose, Iana McShanea, Laurence Fishburne či Jasona Mantzoukasa.

Rocketman

Od umeleckých začiatkov až po obrovské úspechy. Nová biografická snímka nás prevedie životom Eltona Johna. Speváka nakoniec stvárni Taron Egerton, ktorý si vo filme aj zaspieva niektoré známe Etonove piesne. Réžie očakávanej snímky sa chopil Dexter Fletcher, ktorý dokončoval aj megaúspešný film Bohemian Rhapsody.

Avengers: Endgame

Milovníci marveloviek si prídu na svoje aj v apríli, kedy na svetlo filmového sveta vyjde záverečná časť Avengerov. Kvôli vojne pro Thanosovi sa spoja Avengeri aj strážcovia galaxie, takže o akciu, dobrodružstvo či zábavné hlášky by nemala byť núdza.

Viac o téme: AvengersDumboAladinColetteCaptain MarvelPet Sematary
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu