Piatok21. jún 2024, meniny má Alojz, zajtra Paulína, Paula, Pavla

Na toto choďte do kina! Jaro Bekr je pyšný hneď na dve ženy, Hilmerová takmer v slzách

Monika Hilmerová a Jaro Bekr
Monika Hilmerová a Jaro Bekr (Zdroj: Facebook/Monika Hilmerová)

BRATISLAVA - Do kín prichádza V hlave 2, pokračovanie Oscarom® oceneného rodinného animovaného filmu. Bratislavská premiéra dopadla nad očakávanie a najviac si ju vychutnal zrejme Jaro Bekr.

Premiéru si nenechala ujsť ani Monika Hilmerová s rodinou. Jej manžel netajil svoje nadšenie, s ktorým sa podelil aj na sociálnej sieti: "Úplne super táto rozprávka! Tešil som sa 9 rokov na dvojku. Jednotku milujem a videl som ju spolu s deťmi niekoľkokrát a dabing považujem za jeden z najvydarenejších, ale to už je v Disney štandard. Teraz je tu dvojka a je 🔝 hlavne ak máte doma dieťa ktoré ide pomaly do puberty. Miestami som mal aj guču v hrdle 😂❤️ a vidieť sa z chuti smiať svoju skoro 15 ročnú dcéru ktorá sa spoznala v niektorých scénach je ❤️ Určite choďte do kina 👌 A úplná špica je slovenský dabing...všetci sú tam ppc! S mojou milovanou ženou Monika Hilmerová official, ako JOY, na čele. Chodila síce z dabingu unavená akoby robila cross fit, ale výsledok stojí za to."

Plný emócií a hrdý bol však nielen na svoju milovanú Moniku. Rovnako aj na dcéru, ktorá dabovala malú Riley v prvej časti. Možno aj preto je táto rozprávka zo všetkých, ktoré kedy dabovala, najbližšia aj Monike: "Mňa veľmi rozrušili emócie mojej dcéry, keď sme robili prvý diel, vtedy vlastne moja dcérka dabovala malú Riley a keď som dabovala potom Radosť a počula som, čo nahrala moja dcéra, tak tie emócie veľmi hýbali potom aj mnou, pretože mi bolo do plaču a veľmi citlivo som to prežívala, bola som dojatá...", priznala herečka. "A teraz keď vidím, ako vyrastá Railey a viem, ako vyrastá moja dcéra, tak je to pre mňa veľmi osobné".

Na toto choďte do kina! Jaro Bekr je pyšný hneď na dve ženy, Hilmerová takmer v slzách (Zdroj: CinemArt SK)

V pokračovaní mimoriadne obľúbeného filmu V hlave 2 budú mať diváci opäť možnosť vidieť, čo sa odohráva v hlave teraz už čerstvej tínedžerky Riley. Dejú sa tu veľké veci – v riadiacom centre prebiehajú nečakané stavebné práce, aby sa tu mohli ubytovať prekvapiví noví hostia – úplne nové Emócie!
Radosť, Smútok, Hnev, Strach a Nechuť, ktorým sa dlho darilo držať veci celkom pod kontrolou, sa ocitnú v úzkych, keď sa ich spoločnosť zrazu rozrastie o úplne nové nepoznané Emócie - Úzkosť, Závisť, Trapas a Nudu…

Podľa režiséra Kelseyho Manna bolo pribranie nových Emócií do Rileyinej mysle takpovediac bezproblémové. „Vymyslel som si, že Úzkosť bude hlavnou postavou,“ povedal. „Je to niečo, čo sa naozaj začne objavovať, keď sa staneme tínedžermi - všetci sa s tým môžeme stotožniť. Na začiatku som robil veľa výskumov o tom, čo sa v tomto veku deje v našom mozgu, čo vyvolalo myšlienku o demolačnej guli, ktorá prechádza cez ústredie - hromada robotníkov, ktorí sa tam hrnú a všetko búrajú. Je to renovácia - tak nejako sa cíti tínedžer. Je to chaotické.“

Viac o téme: Jaro BekrMonika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu