Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Latináka na vianočných nákupoch nestretnete: Zabarikádoval sa doma!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

Známy herec si na vianočných sviatkoch váži pravý opak - že sa môže na niekoľko dní zabarikádovať doma a nevytŕčať nos. Slovenský herec Lukáš Latinák si v predvianočnom čase zo všetkých síl drží odstup od nákupných centier.

„Je to pre mňa také utrpenie, keď tam naozaj musím ísť, ak sa na niečo zabudlo alebo ešte niečo bolo treba kúpiť. Mňa totiž vždy znervózňuje, akí sú ostatní vchvate avpanike, len každý veľa nakupuje ani vlastne nevie, či mu to bude treba alebo nie, to je jedno, hlavne aby sa mohol na tých pár dní doma spokojne zabarikádovať anevytŕčať nos,“ povedal 38-ročný rodák z Brezna vrozhovore.

Latináka na vianočných nákupoch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

„Toto mám osobne na tých Vianociach najradšej, byť doma vkľude amať pokoj. Teraz bol celkovo taký hektický čas aVianoce vždy tak prekvapia,“dodal.​


Mohlo by vás zaujímať:Hviezda z Kredenca a Hornej Dolnej: Čaká ju filmová premiéra aj nový seriál


Odkedy má známy herec ratolesti, trávi vianočné sviatky trochu inak. „Keďže nám doma pribudli detičky, tak to riešime tak, že sme na Vianoce spolu len my, predtým sme chodievali na Štedrý deň buď knašim alebo ksvokrovcom, teraz to robíme tak, že najprv máme svoje Vianoce len my a ažpotom sa začína to putovanie po rodine - Hriňová, Heľpa, Nemešany, hlavne aby sme nikoho neobišli aneurazili. Ale aj úprimne chceme byť stými ľuďmi, lebo cez rok na to nie je toľko času. Ja som zo súrodencov asi najväčší vetroplach, stále som niekde inde. Takže do Troch kráľov bude len rodinka anič iné,“ poznamenal Latinák.

Viac o téme: Lukáš Latinák
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu