Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Odhalili obsadenie Mestečka Twin Peaks: Mysteriózny seriál získal túto krásku

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

Britská herečka Naomi Watts a jej americký kolega Tom Sizemore sa údajne predstavia v nových častiach seriálu Mestečko Twin Peaks (1990 - 1991). Informoval o tom filmový portál Deadline. O obsadení 47-ročnej rodáčky z anglického mesta Shoreham sa hovorilo už v októbri minulého roka. Zatiaľ však nie je známe, aké postavy herci stvárnia.

V projekte sa predstaví aj Kyle MacLachlan, ktorý si zopakuje úlohu Dalea Coopera, či samotný režisér Lynch, ktorý by si mal opätovne zahrať šéfa pobočky FBI Gordona Colea. Z pôvodného obsadenia sa do seriálu vracajú aj Sheryl Lee, Dana Ashbrook, Sherilyn Fenn a Catherine E. Coulson. Okrem toho by sa v nových epizódach mali predstaviť aj Amanda Seyfried, Robert Knepper, Balthazar Getty, David Patrick Kelly či Richard Beymer.

Naomi Watts s dlhoročným partnerom Lievom Schreiberom
Zobraziť galériu (3)
Naomi Watts s dlhoročným partnerom Lievom Schreiberom  (Zdroj: SITA)

Novinku pripravuje režisér David Lynch, ktorý sa spolu s Markom Frostom postaral o scenár všetkých 18 plánovaných častí. Dvojica pritom spolupracovala aj na tvorbe pôvodného seriálu, ktorý v roku 1991 získal tri Zlaté glóbusy či Peabody Award.


Mohlo by vás zaujímať:Gyllenhaal zažíval v novom filme ťažké chvíle: Silné emócie ho takmer položili


Odhalili obsadenie Mestečka Twin
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

O zámere nakrútiť nové epizódy obľúbeného seriálu informoval Lynch vlani v októbri. Neskôr síce oznámil, že od projektu odchádza pre nedostatok financií, no napokon v máji prácu na nových častiach potvrdil. Verejnosti ich chcú predstaviť na budúci rok.

Viac o téme: Naomi WattsTwin Peaks
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu