Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dvanásť rokov bez drog! Komu vďačí obľúbený herec za vyliečenie zo závislosti?

Dax Shepard Zobraziť galériu (3)
Dax Shepard (Zdroj: SITA)

Obľúbený americký herec Dax Shepard (41) má dôvod na oslavu. Včera totiž uplynulo presne 12 rokov od jeho úplného vyliečenia zo závislosti na drogách. Svoje pocity z významného výročia si nenechal len pre seba.

Zdá sa, že za záchranu vďačí najmä svojej manželke, známej herečke Kristen Bell (36). Na svojom twitterovom účte totiž zverejnil odkaz pre svojich najbližších. „Dnes je to dvanásť rokov, odkedy som vytriezvel zposledného život ohrozujúceho omámenia. Dnes mám manželku, deti anejaké sebavedomie.“

Dax Shepard
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/Dax Shepard )

Shepard je veľmi otvorený, pokiaľ ide ojeho minulosť. Už počas strednej školy totiž užíval drogy a ako sedemročného ho dokonca sexuálne obťažovali. Po dlhom trápení sa vroku 2004 rozhodol pre liečbu závislostí.

Vjúli tohto roku sa vrozhovore pre CBS Sunday Morning ktejto téme vyjadrila aj hercova manželka Kristen Bell. „Pozná hodnotu vecí. Bol totiž závislý veľmi dlhé roky, no podarilo sa mu ztoho dostať auž je 11 či 12 rokov čistý. Vie, koľkokrát to pokazil akoľkokrát bol naozaj blízko ktomu, aby úplne všetko stratil,“povedala.

Kristen Bell a Dax
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Ani vzťah hereckého páru však nebol vždy najlepší. „Niekoľko rokov sme doslova bojovali, trpeli anenávideli jeden druhého, potom sme sa zase milovali. Alešli sme do partnerskej poradne apopracovali na tom... Jednoducho sme si jeden druhého zaslúžili,“ priznala.

Shepard aBell sa vzali vroku 2013 na miestnom úrade vLos Angeles. Spolu vychovávajú dve dcéryLincoln (3)a Deltu (1). Obaja sa však snažia udržať svoje súkromie len pre seba afotografie zneho zdieľajú len veľmi zriedkavo.

Viac o téme: DrogyKristen BellDax Shepard
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu