Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pamätáte si tohto herca? Pred 20 rokmi zbalil Buffy, premožiteľku upírov: Dvojica je spolu dodnes, ale... Aha, ako sa on zmenil!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: telkac.sk)

LOS ANGELES - Fredie Prinze Jr. (46) a Sarah Michelle Gellar (45) sa spoznali v roku 1997 pri natáčaní hororu Viem, čo si robil minule leto. Randiť spolu začali o 3 roky neskôr a o ďalšie 2 si povedali áno. V septembri tohto roka dvojica oslávila 20. výročie svadby a podľa fotiek na sociálnych sieťach možno súdiť, že im to stále klape. Len aha, ako sa herec za tie roky zmenil!

Ona sa do povedomia verejnosti vryla ako Buffy, premožiteľka upírov, on si zahral vo viacerých filmoch a seriáloch, no verejnosť ho azda vníma ako Freda z filmovej verzie Scooby-Doo. V tej si napokon zahrala aj Sarah Michelle Gellar, ktorá tam stvárnila postavu Daphne. V tom čase dvojica už tvorila stabilný pár. 

Pamätáte si tohto herca?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Warner Bros.)

Spoznali sa totiž už v roku 1997 pri natáčaní hororu Viem, čo si robil minulé leto, randiť spolu začali v roku 2000 a o dva roky neskôr si už pred oltárom hovorili svoje áno. No a dnes už majú dve deti - 12-ročnú dcéru Charlotte Grace a 9-ročného syna Rockyho Jamesa. 

V septembri dvojica oslávila už 20. výročie svojej svadby a spoločné zábery na sociálnych sieťach, ktorými sa manželia pravidelne pýšia, napovedajú, že sú stále rovnako šťastní a spokojní, ako v deň sobáša. Len ženích už dnes vyzerá trochu inak...

Aj vlasy trochu ustúpili, aj briadka, ktorú v posledných rokoch nosí zapustenú, je už šedivá. Na jeho šarme to však nič neubralo. A Sarah vyzerá aj po rokoch rovnako výborne, hoci vidno, že už nemá 20, stárne s gráciou. 

 

 

Viac o téme: Sarah Michelle GellarFredie Prinze Jr.
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu