Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Slávna herečka nosí pod srdcom DVOJIČKY: Pochválila sa veľkým bruškom!

Hilary Swank
Hilary Swank (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pôrod je na spadnutie! Nie je žiadnym tajomstvom, že oscarová herečka Hilary Swank (48) sa aktuálne pripravuje na najkrajšiu rolu svojho života. Stane sa totiž prvýkrát matkou. Pod srdcom nosí dvojičky a fotkou svojho veľkého bruška sa aj v týchto dňoch pochválila na sociálnej sieti Instagram.

„Rúra sa zahrieva, cesto kysne!” napísala k momentke, na ktorej hrdo predvádza svoje veľké bruško sympatická herečka. Svojimi slovami však nenarážala na svoje pekárske umenie, ale na to, že je jej bruško stále väčšie a väčšie. 

Pod fotkou nechýbajú nadšené a vtipné reakcie fanúšikov a jej hereckých kolegov. „Je to rozkošné! Si taká veľká iba v strede,” reagovala napríklad Sharon Stone. Samotná Hilary si tiež samú seba doberá a zároveň dodáva, ako veľmi si tento zázrak uvedomuje. 

 

Otcom herečkiných detí je podnikateľ Philip Schneider, s ktorým sa dala dokopy v roku 2015. Svoje "áno" si povedali v lete 2018. Na spoločné detičky sa im podarilo "zamiesiť" minulý rok a neskrývajú obrovskú radosť z toho, že z nich budú rodičia. 

Viac o téme: Hilary Swank
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu