Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Anna zo Zeleného domu po 38 rokoch: Už má po 50-ke, ale veľmi sa NEZMENILA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Public Broadcasting Service (PBS))

TORONTO - Od nakrúcania filmu Anna zo Zeleného domu uplynulo tento rok už 38 rokov. Hlavnú hrdinku stvárnila kanadská herečka Megan Follows, ktorá v čase nakrúcania mala len 17 rokov. Dnes má už 5 rokov po 50-ke, no pri pohľade na ňu by to tipoval len málokto. Pozrite, síce pribudli vrásky, no veľmi sa nezmenila!

Televízia Markíza na stanici Doma v piatok odvysielala kultový film z 80. rokov Anna zo Zeleného domu. Ikonickú Anne Shirleyovú v ňom stvárnila vtedy 17-ročná kanadská herečka Megan Follows. A za svoj výkon si vyslúžila uznanie nielen fanúšikov, ale aj kritikov. Podarilo sa jej totiž dôverne stvárniť Anniho ducha, jej vrtochy či odhodlanie uspieť. 

Anna zo Zeleného domu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Public Broadcasting Service (PBS))

Na umeleckú kariéru bola doslova predurčená - obaja jej rodičia boli totiž herci. Prvýkrát sa tak pred kamery postavila už ako 9-ročná. A odvtedy si zahrala v mnohcýh filmoch, televíznych reláciách či divadelných inscenáciách. 14. marca herečka oslávila svoje 55. narodeniny, no tento vek by pri pohľade na ňu tipoval len málokto. 

Aktuálne sa pýši možno trochu svetlejšími vlasmi, no okrem niekoľkých vrások na tvári, sa od čias Anny zo Zeleného domu veľmi nezmenila. Navyše je naďalej aktívna aj ako herečka. Pozrite, ako dnes vyzerá! 

Anna zo Zeleného domu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.F.)

Anna zo Zeleného domu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.F.)

Viac o téme: Anna zo Zeleného domuMegan Follows
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu