Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pátranie ZRUŠENÉ: Polícia po mesiaci a pol NAŠLA nezvestného českého herca!

Zbyšek Pantůček sa našiel! Zobraziť galériu (2)
Zbyšek Pantůček sa našiel! (Zdroj: Policie ČR)

PRAHA - Začiatkom septembra verejnosť obletela správa o vyhlásenom pátraní po dabingovom hercovi Zbyškovi Pantůčkovi (55). Známy Čech zmizol bez stopy, nikomu nedvíhal telefóny, ani sa neozval. Po mesiaci a pol hlási polícia dobré správy - umelca našla. V Taliansku!

Ako sme na Novinkách informovali, herec zmizol ešte koncom augusta. Nedvíhal telefóny, nikomu sa neozval a keď sa ani po 9 dňoch nevrátil domov, rodina nahlásila jeho nezvestnosť. Pátranie bolo ofiiciálne vyhlásené až 5. septembra. Polícia ho hľadala viac ako mesiac... No, našťastie, prípad dopadol dobre. 

„Kriminalisti odvolali dnes pátranie po 56 ročnom mužovi, po ktorom pátrali od 5. septembra 2023. Policajtom sa v spolupráci so zahraničnými kolegami podarilo zistiť, že sa aktuálne zdržiava v Taliansku,“ povedala webu Novinky.cz v pondelok hovorkyňa českej polície Barbora Schneeweissová.

Hlas Zbyška Pantůčka je určite známy každému českému, ale i slovenskému divákovi. Je aj hudobník, vyštudoval konzervatórium. Hlasovo stvárnil postavu Marca Darceyho (Colin Firth) v Denníku Bridget Jonesovej, postavu Aidena Shawa v Sexe v meste 2 alebo postavu Hunsikera (David Hewlett) z filmu Zrodenie planéty opíc.

Zbyšek Pantůček uprostred
Zobraziť galériu (2)
Zbyšek Pantůček uprostred  (Zdroj: FB Dobré ráno)

Viac o téme: Zbyšek Pantůček
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu