Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Česká polícia vyhlásila PÁTRANIE po známom hercovi: Zmizol BEZ STOPY!

Zbyšek Pantůček je nezvestný. Zobraziť galériu (3)
Zbyšek Pantůček je nezvestný. (Zdroj: Policie ČR)

PRAHA - Česká polícia hľadá od utorkového večera známu osobnosť! Hral v seriáloch Sanitka aj Kriminálka Anděl. Dabér a herec Zbyšek Pantůček (55) zmizol a niet po ňom ani stopy. Bolo po ňom vyhlásené pátranie!

Pantůček v utorok večer zmizol nevedno kam, ako uvádza český denník Blesk.cz. Polícia SR ho popísala ako muža strednej postavy, so sivou farbou vlasov a modrými očami. Dabér narodený v Plzni žije v okrese Kolín, nie je nebezpečný ani ozbrojený. Je vysoký 175 až 185 cm. Ak by ste ho niekde videli, kontaktujte linku Policie ČR 158.

Česká polícia vyhlásila PÁTRANIE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Policie ČR)

Hlas Zbyška Pantůčka je určite známy každému českému, ale i slovenskému divákovi. Je aj hudobník, vyštudoval konzervatórium. Hlasovo stvárnil postavu Marca Darceyho (Colin Firth) v Denníku Bridget Jonesovej, postavu Aidena Shawa v Sexe v meste 2 alebo postavu Hunsikera (David Hewlett) z filmu Zrodenie planéty opíc.

Na svojom konte má však stovky ďalších filmových a seriálových postáv, ktorým prepožičal svoj hlas. Účinkoval v seriali Sanitka, Kriminálka Anděl, vo filme Teroristka (2018) po boku Ivy Janžurovej.  

Herec v jednom z vystúpení na verejnosti
Zobraziť galériu (3)
Herec v jednom z vystúpení na verejnosti  (Zdroj: Česká televize/Olga Svobodová)

Viac o téme: Zbyšek Pantůček
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu