Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

ŠOKUJÚCE ODHALENIE po rokoch: Slávny párik nemal pred svadbou vôbec sex... Trvalo to 3 roky!

Barbra Streisand a James Brolin Zobraziť galériu (2)
Barbra Streisand a James Brolin (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Kto by to bol povedal! Barbra Streisand (81) a James Brolin (83) patria medzi tie celebritné páry, ktoré sa môžu pochváliť dlhoročným manželstvom a pevným zväzkom. V týchto dňoch vyšla najavo pomerne zaujímavá informácia týkajúca sa ich súkromia. A to, že intímne sa zblížili až po svadbe.

Meno Barbra Streisand netreba hádam nikomu predstavovať. Táto slávna speváčka a herečka sa už dlhé roky teší veľkej popularite. V týchto dňoch jej vyšli memoáre s názvom My Name Is Barbra, ktorými plánuje ukončiť svoju kariéru aktívneho umelca.  

Niet pochýb, že v knihe slávna blondínka riešila aj svoje manželstvo s hercom Jamesom Brolinom. Ten však tiež nie je skúpy na pikošky. Počas rozhovoru v relácii CBS Sunday Morning totiž prezradil, že s Barbrou mali sex, až keď z nich už boli manželia. 

Barbra Streisand a James Brolin
Zobraziť galériu (2)
Barbra Streisand a James Brolin  (Zdroj: CBS)

Moderátorku Gayle King táto informácia celkom zaskočila. Dvojicu si tak trošku doberala. „Po tých troch rokoch celibátu to potom musela byť poriadne pekelná noc,” poznamenala smerom k nim. „Divoká!” reagoval Brolin a pri tom zavrčal. Barbra vybuchla od smiechu a bolo vidno, že to medzi nimi aj po rokoch stále iskrí. 

Párik nedávno oslávil 25. výročie svadby a moderátorka pri tej príležitosti prečítala úryvok z vyznania, ktoré James napísal pre svoju lásku. „Domov to nie je miesto. Je to osoba. Vieš, že niekto je pre teba ten pravý, ak miluješ to, že s ním môžeš stále tráviť čas,” znie ukážka z toho, ako slávny herec vyznával city svojej žene. 

Barbra Streisand a James Brolin si povedali svoje "áno" v roku 1998. Predtým bola vydatá za Elliota Goulda (1963 - 1971), s ktorým má syna Jasona. Pre Brolina ide o tretie manželstvo. S Jane Cameron Agee (1966 - 1984) má dvoch synov, druhá manželka - Jan Smithers (1986 - 1995) mu porodila dcéru.

Viac o téme: Barbra StreisandJames Brolin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu