Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Desivá choroba slávneho herca postupuje: Už nespoznáva ani veľmi blízku osobu!

akčný hrdina, Bruce Willis, Extraction Zobraziť galériu (3)
akčný hrdina, Bruce Willis, Extraction (Zdroj: Mass Pictures)

Správy o akčnom hrdinovi 90. rokov Bruceovi Willisovi (68) majú smutný podtón. Neliečiteľná frontotemporálna demencia údajne postupuje tak rýchlo, že herec už nespoznáva exmanželku Demi Mooreovú (61), s ktorou boli spolu 13 rokov, majú tri dcéry a sú si veľmi blízki!

Ako uvádza český denník Blesk.cz, „keď si Demi uvedomila, že ju nespoznal, zdrvilo ju to. Nemala tušenie, že je na tom tak zle.“ Uviedol to zdroj z herečkinho okolia. Priveľa optimizmu neposkytol ani rozhovor s Willisovou dcérou Tallulah (29). „Jeho stav zostáva rovnaký, čo je to najlepšie, čo môžeme chcieť,“ vysvetlila. O otcovom stave sa rozhodli otvorene informovať verejnosť. Nechcú nič skrývať a tiež im záleží na tom, aby sa ľudia dozvedeli o tejto zákernej chorobe čo najviac.

Desivá choroba slávneho herca
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/AP)

Demi a Bruce spolu prežili trinásť dlhých rokov, vychovali tri krásne dcéry, vzájomne sa podporovali a pomáhali si. Potom sa síce ich manželstvo rozpadlo, ale ostali blízkymi priateľmi. Vzhľadom na tri dcéry a pravnúča, ktoré ich spájajú, sa zdalo, že všetko v rodine bude v najlepšom poriadku. Aj tri sestry dobre vychádzajú s malými deťmi Brucea z nového manželstva, rovnako ako Demi Mooreová a Bruceova druhá manželka Emma Hemingová. No desivá choroba urobila všetkým škrt cez rozpočet. Z bývalého hrdinu je osamelý bežec  vo vlastnom svete.

Bruce Willis s manželkou
Zobraziť galériu (3)
Bruce Willis s manželkou  (Zdroj: SITA, internet)

Viac o téme: VekDemenciaDemi MooreBruce WillisHerec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu