Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Medzi hviezdami sa nosí byť pannou až do svadby... A potom veľké sklamanie!

Britney Spears Zobraziť galériu (7)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

O Britney Spearsovej sa hovorilo ako o najslávnejšej panne sveta, než sa prevalila pravda o jej sexuálnom živote. Reklama na panenstvo mladučkých speváčok sa ukázala ako výborný marketingový ťah. Kto zo slávnych osobností si však naozaj udržal venček až do svadby?

Jeden z najčastejších dôvodov, prečo hviezdy držia sexuálny pôst, je náboženský. Speváčka Jessica Simpsonová (43) od 12 rokov nosila tzv. prsteň čistoty, ktorý jej dal otec pastor. A zložila ho až v 22 rokoch, keď si vzala herca a speváka Nicka Lacheyho (50). Celý svet vtedy sledoval príbeh sexi panny a trpezlivého chlapca, ktorý mal pre svoju nastávajúcu a jej vieru pochopenie. Keď sa však obaja dočkali, prišlo sklamanie. „Myslela som si, že pri prvom sexe s manželom to bude transcendentný zážitok, keď sa nebesia rozostúpia. Nebol,“ popísala Jessica frustráciu. Manželstvo tejto v posteli neskúsenej speváčke vydržalo len štyri roky.

Medzi hviezdami sa nosí
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Medzi ďalšie abstinujúce speváčky sa zaraďuje Hilary Duffová (36), ktorá sa vydala už v 21 rokoch za hokejistu Mika Comrieho (43). Ako píše český denník Blesk.cz, o tom, prečo sa rozhodla svojho vyvoleného obšťastniť až v manželstve, Hilary nikdy nehovorila. Zato často opakovala, aké ťažké bolo pre ňu odolať pokušeniu. „Keď máte priateľa, ktorý je starší, ľudia predpokladajú, že spolu spíte. Panenstvo je však rozhodne niečo, čo sa mi na sebe páči. Neznamená to, že som o sexe nepremýšľala, pretože každý, koho poznám, ho zažil, a vy chcete zapadnúť,“ upresnila speváčka, ktorá sa po šiestich rokoch a pôrode syna s Comriom rozviedla. Aj víťazka súťaže American Idol a country speváčka Carrie Underwoodová (40) počkala so sexom na toho jediného pravého. V 27 rokoch sa vydala za hokejistu, s ktorým vychováva syna.

Hilary Duff
Zobraziť galériu (7)
Hilary Duff  (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/A)

Hviezdu seriálu Priatelia Lisu Kudrowovú si všetci spájajú s voľnomyšlienkárskou Phoebe, ale v skutočnosti je herečka dosť konzervatívna. Aspoň čo sa týka sexu. So žiadnym mužom do svadby nič nemala, a pritom sa vydávala až v tridsiatich dvoch. „Chcela som sa chrániť pre muža môjho srdca, aby som v jeho očiach mala veľkú cenu,“ povedala.

Medzi hviezdami sa nosí
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Youtube)

Bývalý anjelik značky Victoria´s Secret Adriana Limová (42) preukázal pevnú vôľu až do svojich 27 rokov. Potom sa vydala za dnes už bývalého manžela, srbského basketbalistu Marka Jarica. „Sex až po svadbe. Muži to musia rešpektovať,“ vysvetlila topmodelka.

Medzi hviezdami sa nosí
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram A. L.)

Herečka Sarah Drewová (43), ktorá sa preslávila rolou April v americkom seriáli Chirurgovia, čakala rovnako ako jej seriálová postava s vytúženým sexom až do manželstva. Za učiteľa Petera Lanfera sa vydala v 22 rokoch a majú dve deti.

S dcérou Hannah Mali Rose Lafner
Zobraziť galériu (7)
S dcérou Hannah Mali Rose Lafner  (Zdroj: Instagram S. D.)

Žiadny vyšší cieľ svojím panenstvom nesledovala americká herečka Tina Feyová (53). Keď hovorila o svojich kolegyniach, ktoré zostali pannami až do svadby, priznala sa, že ani ona nemohla konať inak. Feyová sa vo svojich 24 rokoch vydala za Jeffa Richmonda.

Medzi hviezdami sa nosí
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram T. F.)

Viac o téme: PanenstvoSpeváčkyHerečky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu