Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

42-ročný herec prehral boj s rakovinou: Zostali po ňom dve malé deti!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Pixabay)

LOS ANGELES - Ďalšia smutná správa zo šoubiznisu! Viaceré médiá dnes priniesli správy o tom že mexický herec a spevák Adan Canto (†42), ktorý účinkoval napríklad aj v počine X Man: Budúca minulosť, prehral svoj boj so zákernou rakovinou. Za umelcom smútia nielen kolegovia a fanúšikovia, ale najmä milovaná manželka a ich dve deti - Roman Alder (3) a Eva Josephine (1).

Adan Canto okrem účinkovania v spomínanom počine hral aj v úspešnom seriáli s názvom Upratovačka. Aktuálnu - tretiu sériu už kvôli zdravotným problémom nakrúcať nemohol. Herec trpel rakovinou slepého čreva a o svojom zdravotnom stave príliš nehovoril. 

„Adan mal hĺbku ducha, ktorú poznal len málokto. Tí, ktorí ho zahliadli, sa navždy zmenili. Bude mnohým veľmi chýbať," uviedol vo vyhlásení jeho hovorca. Smrť herca nepochybne najviac zasiahla jeho manželku Stephanie a ich deti. 

Adan Canto
Zobraziť galériu (2)
Adan Canto  (Zdroj: profimedia.sk)

Smrť Canta zarmútila aj slávnu hollywoodsku herečku Halle Berry. „Môj milý priateľ Adan práve získal svoje krídla. Navždy bude v mojom srdci,” napísala na sociálnej sieti Instagram. 

Medzi celebritami trpiacimi rakovinou sa nájdu také, čo o tom otvorene hovoria. Adan však zvádzal svoj boj len v súkromí. Prestal byť aktívny aj na sociálnych sieťach. Jeho posledný príspevok je z roku 2022.  

Viac o téme: Adan Canto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu