Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

TRPKÝ SKON Hlaváčovej (†85) z legendárnych Básnikov: VZŤAHY s rovnako slávnou sestrou boli na bode mrazu!

Jana a Dana Hlaváčové Zobraziť galériu (2)
Jana a Dana Hlaváčové (Zdroj: ČT a profimedia.sk)

PRAHA - Nestýkali sa a ani neboli v kontakte! Pre mnohých ľudí sú dobré súrodenecké vzťahy veľmi dôležité. A potom sú tu aj jedinci, ktorí s bratom alebo sestrou nekomunikujú. To bol aj prípad herečky Jany Hlaváčovej a jej nemenej známej sestry Dany.

Médiami včera obletela smutná správa o smrti obľúbenej herečky Jany Hlaváčovej. Tá sa do sŕdc mnohých vryla účinkovaním vo viacerých filmoch a seriáloch. Azda najviac sa ale jej meno spája s filmovou sériou Dušana Kleina o Básnikoch.

Verejnosti je dobre známa aj jej mladšia sestra Dana Hlaváčová, ktorá sa preslávila ako Dora v kultovej rozprávke Tři oříšky pro Popelku. Zaujímavé je, že medzi sestrami panovali zvláštne vzťahy a na staré kolená sa dokonca dosť odcudzili. „Odvtedy, ako som ležiak, so sestrou nie sme ani v kontakte. Nevieme o sebe. Nemám na ňu ani telefón. Ja mám ale dosť čo robiť so sebou, nezostávajú mi sily starať sa o niečo iné,” povedala k tomu pred pár rokmi Jana.

Zatiaľ nie je známe, kedy sa posledná rozlúčka s herečkou bude konať, vie sa však, že to bude v Národnom divadle. Či sa tam ukáže aj sestra zosnulej - Dana zatiaľ nie je jasné. 

Dana Hlaváčová
Zobraziť galériu (2)
Dana Hlaváčová  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Dana HlaváčováJana Hlaváčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu