Piatok21. jún 2024, meniny má Alojz, zajtra Paulína, Paula, Pavla

Bolek Polívka sa pochválil UTAJOVANOU DCÉROU: Je najstaršia... Vidíte tam podobu?!

Bolek Polívka Zobraziť galériu (2)
Bolek Polívka (Zdroj: SITA)

PRAHA - Český herec Bolek Polívka (74) má veľkú rodinu. Zo štyroch vzťahov má tri dcéry a troch synov. Najstarším potomkom je dcéra Kamila (49), ktorá sa v spoločnosti príliž neukazuje. Nedávno však urobila výnimku a hrdému otcovi robila garde. Pozrite na ňu, vidíte tam podobu?!

Bolek Polívka s obľubou hovorieva, že každému dieťaťu doprial luxus mať vlastnú matku. V skutočnosti má 6 detí so štyrmi ženami. Z posledného manželstva s Marcelou Černou má tri deti - synov Jana a Františka Antonína a dcéru Marianu, zo vzťahu s Evelynou Steimarovou má dcéru Annu, s francúzskou umelyňou Chantal Poullain má syna Vladimíra. 

No a z prvého manželstva so Stanislavou, má dcéru Kamilu. Tá má aktuálne už 49 rokov a žije v ústraní. Verejnosť preto doposiaľ veľa možností ju vidieť nemalo. Nedávno však urobila výnimku a slávneho otca sprevádzala v spoločnosti. Konkrétne spolu so svojimi nevlastnými súrodencami prijala pozvanie na krst novej knihy Chantal Poullain, Chantal život na kolotoči. 

Kamila, podobne ako Anna a Vladimír, sa tiež venuje umeniu. Vyštudovala scénografiu na JAMU a počas svojej kariéry spolupracovala s množstvom divadiel po celej republike. Ako kostýmová výtvarníčka sa podielala aj na viacerých filmoch, za počin Odpad město smrť bola dokonca nominovaná na Českého leva. Pozrite, vidíte tam medzi otcom a dcérou podobu?

Zľava: Bolek Polívka, Anna Polívková, Kamila Polívková, Chantal Poullain a Vladimír Polívka
Zobraziť galériu (2)
Zľava: Bolek Polívka, Anna Polívková, Kamila Polívková, Chantal Poullain a Vladimír Polívka  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Bolek Polívka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu