Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Krásne ženy a sexi telá: Finále Miss Slovensko 2015 v priamom prenose

Miss Slovensko 2015 Zobraziť galériu (5)
Miss Slovensko 2015 (Zdroj: SITA)

Riaditeľka súťaže krásy Miss Slovensko Karolína Chomisteková dnes v bratislavskom nákupno-zábavnom centre Bory Mall novinárom a širokej verejnosti predstavila dvanásť finalistiek 20. ročníka.

Finálový večer Miss Slovensko 2015 odvysiela televízia JOJ v priamom prenose 24. apríla.

„Moja prvá finálová dvanástka v pozícii riaditeľky súťaže bude navždy prvá. Teším sa, že som mohla dať týmto slovenským dievčatám šancu skúsiť v živote niečo nové. Každá z nich je osobnosť a verím, že budú mať z tejto súťaže len dobré pocity,“ uviedla atraktívna tmavovláska na tlačovej konferencii.


Chcete sa dozvedieť viac oMiss Slovensko 2015? Prečítajte si o najkrajšej 12-ke Slovenska na Topky.sk.


Miss Slovensko 2015
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Vo finále Miss Slovensko 2015 o korunku krásy zabojujú Lujza Straková (20) z Banskej Bystrice, Petra Denková (21) z Uhorského, Kristína Roháčeková (20) z Banskej Bystrice, Nicole Naelová (20) z Popradu, Bronislava Gregušová (23) z Bratislavy, Paulína Pélyová (23) z Novej Bane, Júlia Lengvarská (21) zo Spišskej Novej Vsi, Simona Leskovská (23) z Bratislavy, Barbora Fakundinyová (20) zo Žiliny, Adriana Hodossyová (22) z Bratislavy, Barbora Bakošová (19) z Bratislavy a Laura Hajdušíková (21) z Komárna.


Filmový sex mimo kamier: VIDEO obdarenej krásky plné trápnosti


Miss Slovensko 2015
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Semifinále aktuálneho ročníka súťaže sa uskutočnilo 1. februára. Porota v zložení Jozef Oklamčák, Anna Oklamčáková, Ján Kováčik, fotograf Tomáš Thurzo, štylisti Patrik Suši Veselý a Michal Kováčik, choreograf Peter Varady a moderátorka Alexandra Hinková vtedy vybrala z takmer 90 dievčat 15-člennú predfinálovú zostavu.


Kráskou aj na plátne: Sympatická herečka ako dievča z rozprávky


O finálovej dvanástke sa rozhodlo v sobotu. „Mali sme s dievčatami včera pohovory a o deviatej večer sme vyhodnotili, ktoré pôjdu ďalej,“ prezradila Chomisteková v rozhovore. „Bolo to náročné, ale baby sú mladé a plné života a to mi dodáva energiu,“ priznala. Favoritku podľa vlastných slov zatiaľ nemá. „Všetky dievčatá sú krásne, vždy si na každej všimnem niečo iné,“ podotkla.

Miss Slovensko 2015
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Do finále budú mať súťažiace ešte plné ruky práce. „Najbližšie dievčatá čaká profilové fotenie, to máme zajtra, ďalej fashion fotenie. Na konci februára absolvujú týždenný pobyt v Chateau Földváry, kde budú mať sústredenie, bude sa nakrúcať sympatiovská dokrútka a cvičiť choreografie na finálový večer. Ďalej dievčatá absolvujú plavkové fotenie na Zochovej chate a potom ich čaká ešte predfinálové sústredenie. Bude toho veľmi veľa,“ vymenovala Chomisteková.


10 nezabudnuteľných nahých scén: Toto vás nenechá chladnými!


Miss Slovensko 2015
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Víťazka získa postup na Miss World 2015, honorovanú zmluvu od produkčného domu Forza, automobil a ďalšie ceny.

Viac o téme: Miss Slovensko 2015Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu