Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nakrúcanie POKRAČOVANIA Mamy na prenájom: Martin a Hanka odhalili zákulisie... TAKTO vyzerá ich dom!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už nedávno sme vás na Telkáči informovali, že herci a tvorcovia seriálu Mama na prenájom nezaháľajú a aj počas leta naplno pracujú na tom, aby sa diváci čoskoro dočkali druhej série. Tá na obrazovky televízie Markíza príde už na jeseň a... Aha, takto to vyzerá v zákulisí!

Čo si budeme hovoriť, finále prvej série Mamy na prenájom nechalo divákov v poriadnom napätí. Na scéne sa totiž objavila skutočná Lucia, ktorá vďaka zákernej Eve odhalila, že Martinova partnerka Naďa jej ukradla identitu a vystupuje ako jeho manželka a matka malej Hanky.

Nakrúcanie POKRAČOVANIA Mamy na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tá vôbec netuší, že žena, ktorá sa pred ňou ocitla, je jej skutočnou mamou. V závere sme sa dočkali aj nečakaného rozchodu Moniky a Milanka, no divákov potešila aspoň svadba Beátky a Eda a aj to, že že Lenka a Boris sa konečne rozhýbali a dali sa dokopy. 

Počas druhej série sa teda rozhodne máme na čo tešíť, no a chvíľky čakania si môžete skrátiť aj vďaka videu zo zákulisia nakrúcania. To na svojom profile na sociálnej sieti Facebook zverejnila televízia Markíza, no a vďaka týmto záberom, sa môžete pozrieť, ako to vyzerá v ateliéroch, kde sa nakrúcajú scény z domu Martina a Hanky. A, samozrejme, prevedú vás oni osobne! 

Viac o téme: 2Mama na prenájomDruhá séria
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu