Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nová séria DUNAJA sa blíži: Herci PREHOVORILI... TOTO bude BOMBA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už prednedávnom sme vás na Telkáči informovali, že markizácki herci sa v lete "neflákajú" a naplno pracujú na nových sériách obľúbených seriálov. V plnom prúde je nakrúcanie populárnej Mamy na prenájom, maká sa však aj na pľaci projektu Dunaj, k vašim službám. A umelci, ktorí stvárňujú ústredné postavy, prezradili, že sa máme na čo tešiť!

Diváci si to možno ani neuvedomili, no čo sa týka Dunaja, za nami sú už dve série. Televízia Markíza ich totižto odvysielala hneď po sebe a tým, že medzi nimi nebola žiadna prestávka, niektorí mysleli, že odvysielaná bola iba jedna sezóna. V septembri nás ale čaká už tretia. 

Herci aj tvorcovia preto pracujú ako včielky a nakrúcanie je už dávno v plnom prúde. No a podľa toho, čo predstavitelia hlavných postáv prezradili, bude to poriadne dramatické a diváci sa majú na čo tešiť. Portál mediaboom.sk zverejnil vyjadrenia niektorých hercov, no a z ich slov je jasné, že tretia séria bude doslova epická.

Nová séria DUNAJA sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Vždy, keď dostanem nový scenár, tak kričím, že chcem ďalší, tak som zvedavá, čo bude ďalej. Ja sama som z toho hotová a myslím si, že diváci budú ešte prekvapení,“ povedala herečka Jana Majeská, ktorá v Dunaji stvárňuje nekompromisnú "Schatzi" - manželku esesáka Klausa. 

A nadšené sú aj ďalšie herečky. „Nové diely sú super," prezradila Monika Hilmerová, predstaviteľka seriálovej Vilmy. „Naše natáčanie je v plnom prúde a myslím si, že dôjde k veľkým dramatickým zvratom,“ povedala zasa tajomne herečka Petra Polnišová.

Tak čo, taktiež sa už neviete dočkať, kedy to na obrazovkách televízia Markíza opäť vypukne a znova sa ponoríme do diania v obchodnom centre Dunaj?

Nová séria DUNAJA sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nová séria DUNAJA sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu