Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Maštalír NAOZAJ odchádza z Dunaja: Toto je pravý dôvod a… Takto sa vyvinie DEJ seriálu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už pred niekoľkými týždňami sme na Telkáči informovali o tom, že v ďalšej sérii seriálu Dunaj, k vašim službám, sa udejú zásadné zmeny. A jednou z nich je aj to, že Tomáš Maštalír už viac nebude aktívnou súčasťou príbehu. V tom čase, keď tieto informácie vyšli najavo, však išlo len o "klebety" a nikto netušil čo bude ďalej. No a teraz...

Ešte začiatkom júna sme písali o tom, že Denník Nový čas prišiel s informáciou, že Dunaj druhou sériou neskončí a v pláne je už aj nakrúcanie tretej. V tej sa už ale nemá objaviť jedna z hlavných postáv - Leopold Kučera, ktorého stvárňuje herec Tomáš Maštalír.

Maštalír NAOZAJ odchádza z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Dôvodom bola vraj byť jeho pracovná vyťaženosť, respektíve to, že natáčanie sa kryje s ďalším seriálom, v ktorom účinkuje. „Tomáš Maštalír nebude hrať v tretej sérii Dunaj, k vašim službám. Má to byť kvôli Pánovi profesorovi, ktorý sa má natáčať v rovnakom čase ako Dunaj, teda v lete,“ povedal pre spomínaný denník blízky zdroj z prostredia Markízy.

Portálu pluska.sk sa teraz podarilo tieto informácie potvrdiť. Zistili aj to, ako jeho odchod zmení priebeh samotného príbehu. „Je pravda, že Tomáš Maštalír sa v novej sérii neobjaví. Leopold Kučera, ktorého stvárňuje, odíde na liečenie. To však neznamená, že zo seriálu definitívne odchádza. Osud jeho postavy zostáva otvorený. Diváci sa však od jesene môžu tešiť na Tomáša Maštalíra v TV Markíza v novej sérii Pána profesora, kde stvárňuje hlavnú úlohu," informoval spomínaný denník. 

Nuž, fanúšikovia seriálu zrejme zostanú poriadne sklamaní...

Maštalír NAOZAJ odchádza z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Tomáš MaštalírDunaj k vašim službámLeo
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu