Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Petrana s Tomášom DEFINITÍVNE skončila: PREDÁVA jeho prsteň… Poriadne mastná suma!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Markizácka šou Ruža pre nevestu priniesla veľké množstvo drámy. A hoci od odvysielania finále už ubehli takmer tri mesiace, účastníci šou svoje nezhody a krivdy riešia až dodnes. Keď vyšlo najavo, že medzi televíznym ženíchom Tomášom a víťazkou Petranou je koniec, vyzeralo to tak, že dvojica zvláda rozchod so cťou. Lenže, ukázalo sa, že ani jeden z nich nie je až tak "v pohode", ako sa pôvodne zdalo...

Ródeo nastalo v momente, keď vyšlo najavo, že si Tomáš po rozchode s Petranou začal s inou účastníčkou. Konkrétne ide o Marcelu Dolniakovú, ktorá teraz s Tarrom tvorí oficiálny pár. Dievčatá si odkázali niekoľko nie práve príjemných slov, no a zdá sa, že Petrana sa rozhodla celú túto kapitolu už definitívne ukončiť.

Modrooká kráska je jedna z mnohých, ktoré svoje nepotrebné veci predávajú prostredníctvom známeho intenetového bazáriku. A medzi oblečením, ktorého by sa rada zbavila, sa aktuálne objavilo aj niečo iné. A síce prsteň, ktorý jej Tomáš venoval počas finále šou Ruža pre nevestu. 

Petrana s Tomášom DEFINITÍVNE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vinted)

„Prsteň A** Diamonds, ktorý som vyhrala v Ruža pre nevestu. Nikdy nenosený. Originálny v šou mi bol veľký, tak som si mohla vybrať iný v rovnakej cenovej kategórii. Je to biele zlato a 13 diamantov. Moje šťastné číslo. Niečo pre najväčšieho fanatika tejto šou," napísala Petrana k inzerátu, kde šperk ponúka za poriadne mastnú sumu - konkrétne 1500eur

Nuž, zdá sa, že Petrana sa zbavuje všetkých spomienok na svojho bývalého partnera a rozhodla sa, že preč pôjde všetko, čo jej šou aj Tomáša pripomína. Ak teda patríte k fanúšikom romantickej šou, tento "suvenír" je rozhodne niečo, čo by vás mohlo zaujať. 

Petrana s Tomášom DEFINITÍVNE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vinted)

Viac o téme: Ruža pre nevestu Tomáš TarrMarcela DolniakováPetrana Galatea Oráčová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu