Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Markiza dala dokopy NOVÝ VZŤAH: Divákom sa BRIDIA... No FUJ!

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA - Seriál Dunaj, k vašim službám stále valcuje sledovanosť. Aktuálne nás na obrazovkách čaká šiesta epizóda tretej séria, no a o drámu a nečakané zvraty nie je núdza. Dejom obľúbeného dobového projektu poriadne zamiešali nové postavy. No a tou najvýraznejšou je určite Lena, ktorú stvárňuje 32-ročná herečka Jana Kovalčíková...

Lene sa podarilo to, čo doteraz nikomu. Sestra seriálovej Helgy si pomaly, ale isto, začala okolo prsta obmotávať nekompromisného riaditeľa obchodného domu Dunaj - nenávideného Antona Holubca. Ten až doposiaľ ženy iba využíval k tomu, aby si naplnil svoje chlípne a zvrhlé chúťky. Mladá Nemka, ktorá si nedáva servítku pred ústa, ho ale absolútne očarila. 

Markiza dala dokopy NOVÝ
Zobraziť galériu (4)

Vyzerá to tak, že ich náklonnosť je vzájomná, avšak, čo si budeme hovoriť, prvé zdanie niekedy klame. Hoci sa zdalo, že charakter Leny bude skôr negatívny, diváci zrazu na Kovalčíkovej postavu začali meniť názor. A to viac ich nasrdilo, ako vyvinula zápletka medzi ňou a nenávideným Holubcom, ktorý fanúšikom seriálu totálne lezie na nervy.

Markiza dala dokopy NOVÝ
Zobraziť galériu (4)

Markiza dala dokopy NOVÝ
Zobraziť galériu (4)

Medzi dvojicou totiž po prvotnom flirtovaní prišlo aj k prvému bozku. A diváci mali dosť. „Ježiiiiš, normálne sa mi tie ich scénky hnusili a tá s pusou úplne najviac. Hocikto by si začal s Holubcom (aj keď Tůma ho hrá božsky), povedala by som si, že fuj. Je mi fakt odporný," vyjadrila sa pod jedným z príspevkov k seriálu Dunaj pani Katka. 

„Ja viem, že je to len seriál, ale tá Lena sa mi začala celkom pozdávať a ona spraví toto. Úplne sa mi to bridilo,"  či „No ja len dúfam, že to Lena urobila len preto, aby vytočila Klausa, Helgu a svojho otca. Inak hnus," diskutujú fanúšikovia šou. Video s bozkom riaditeľa Holubca a Leny si môžete pozrieť nižšie, no a určite nám dajte vidieť, či je podľa vás Lenino flirtovanie iba taktika alebo... Vyvinie sa z toho niečo viac? 

Viac o téme: Filip TůmaJana KovalčíkováDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu