Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

SkyShowtime na štokholmskom festivale: Seriál The Curse s Emmou Stoneovou

The Curse Zobraziť galériu (3)
The Curse (Zdroj: SkyShowtime)

SkyShowtime potvrdila na medzinárodnom filmovom festivale v Štokholme dátum uvedenia dlho očakávaného seriálu The Curse. V desaťdielnom SkyShowtime Original seriáli natočenom v koprodukcii spoločností SHOWTIME a A24 sa v hlavných rolách predstaví držiteľka Oscara Emma Stone, Nathan Fielder a Benny Safdie.

Seriál The Curse bude k dispozícii od piatka 5. januára exkluzívne na SkyShowtime. Prvých päť epizód bude možné vidieť v deň premiéry. Dnes pred exkluzívnou premiérou na medzinárodnom filmovom festivale v Štokholme SkyShowtime potvrdila, že seriál The Curse bude na platforme k dispozícii od piatka 5. januára. Prvých päť epizód SkyShowtime Original seriálu bude k dispozícii v deň premiéry a zvyšných päť epizód v piatok 16. februára.

SkyShowtime na štokholmskom festivale:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SkyShowtime)

Seriál The Curse, ktorého spoluautormi, scenáristami a výkonnými producentmi sú Benny Safdie a Nathan Fielder, sa zameriava na Whitney a Ashera Siegelovcov, novomanželov, ktorí sa snažia presadiť svoju víziu ekologického bývania v malej komunite v mestečku Española v Novom Mexiku. Ich úsilie sa skomplikuje, keď v ich príbehu vycíti príležitosť Dougie, excentrický producent pochybnej televíznej reality šou. Dvojica sa ocitá v záhadnej sieti etických a morálnych sivých zón. The Curse vznikol v koprodukcii spoločností SHOWTIME a A24. Fielder pôsobí tiež ako režisér. Emma Stone, Dave McCary a Ali Herting sú výkonní producenti prostredníctvom svojej produkčnej spoločnosti Fruit Tree. Josh Safdie je výkonný producent prostredníctvom svojej spoločnosti Elara.

SkyShowtime na štokholmskom festivale:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SkyShowtime)

 

Viac o téme: ŠtokholmSeriálEmma StoneFestivalSkyShowtimeThe Curse
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu