Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Grinch, traja vo vzťahu i milovaný Frasier: SkyShowtime ponúkne bohaté Vianoce

Bass Reeves Zobraziť galériu (6)
Bass Reeves (Zdroj: SkyShowtime)

SkyShowtime celoročne ponúka divákom zábavu, napätie i poučenie. Nebude to inak ani počas vianočných sviatkov. Uvidíme nové seriály, filmy i animáky.

Legendárny muž zákona a zlí chlapci z Divokého západu. To je v skratke náplň nového seriálu s názvom Bass Reeves. Ide o skutočného muža, ktorý v období po občianskej vojne v USA pracoval ako federálny mierový dôstojník na území Indiánov. Zajal vyše tritisíc najnebezpečnejších zločincov bez toho, aby ich zranil. Stvárňuje ho populárny herec tmavej pleti David Oyelowo. Bass Reeves je antologický seriál, ktorého ďalšie časti budú rozprávať príbehy ostatných slávnych mužov Divokého západu. 

Grinch, traja vo vzťahu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SkyShowtime)

Ďalšou novinkou je seriál Smothered o nezvíslej mladej žene Sammy, ktorá stretne mladého muža Toma. Zahľadia sa do seba, ale ich vzťah skomplikuje ďalšia žena. Cez Vianoce uvidíme aj Nicole Kidman v úlohe špeciálnej dôstojníčky, obľúbeného humoristu Frasiera po niekoľkých rokoch, takmer cestopisný seriál Fellow Travellers aj pokračovanie dramatického seriálu Yellowjackets.

Grinch, traja vo vzťahu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SkyShowtime)

Ikony hollywoodskeho filmu Jane Fondová, Diane Keatonová, Candice Bergenová a Mary Steenburgenová sa stretnú vo filme Dámsky klub 2: Ďalšia kapitola. So svojím knižným klubom sa vydajú na výlet do romantického Talianska. Nebol by to dobrý americký film, keby sa v ňom neobjavili aj štyria hollywoodski krásavci. Ak je vám to však priveľmi romantické, môžete si spolu so svojimi väčšími deťmi vybrať snímku Transformers: Monštrá sa prebúdzajú.Transformery sa tentoraz pridajú k bojovníkom o záchranu Zeme. A aké by to boli Vianoce bez zelených hrdinov? Uvidíme teda aj populárneho Grincha.

Jim Carrey, Grinch
Zobraziť galériu (6)
Jim Carrey, Grinch  (Zdroj: internet)

V desiatom pokračovaní série Rýchlo a zbesilo sa predstaví neprekonateľný Vin Diesel, ale aj hviezdy ako Jason Momoa či Charlize Theron. 

Vin Diesel
Zobraziť galériu (6)
Vin Diesel  (Zdroj: SITA)

Nebude chýbať výber filmových hitov ako Mission: Impossible, Santa je úchyl, Krstný otec s hviezdnym Marlonom Brandom, Indiana Jones či staršia snímka Biele Vianoce so slávnymi tanečníkmi a spevákmi Bingom Crosbym a Dannym Kayeom. SkyShowtime zabezpečí, že sa cez Vianoce nebudete nudiť.

Krstný otec
Zobraziť galériu (6)
Krstný otec

Viac o téme: Vianočné sviatkyFilmySeriálySkyShowtime
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu