Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bohatá jesenná PONUKA SkyShowtime: "Reality šou" so Sylvestrom Stalloneom... Aj NOVÝ FRASIER!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: SkyShowtime)

BRATISLAVA - SkyShowtime ohlasuje širokú ponuku nových filmových hitov a exkluzívnych seriálov. Dorazia k nám koncom tohto roka a v roku 2024.

SkyShowtime je už druhý rok domovom takmer 50 % úspešných hollywoodskych filmov – viac ako ktorákoľvek iná streamovacia služba na svojich trhoch – vrátane miliardového animovaného veľkolepého filmu The Super Mario Bros. Movie. Necelý rok od svojho spustenia v Škandinávii a iba šesť mesiacov od uvedenia na vyše 20 európskych trhoch sa teraz SkyShowtime môže pochváliť rastúcou ponukou celovečerných filmov a exkluzívnych seriálov. SkyShowtime, domov nových filmových titulov spoločností Paramount Pictures a Universal Pictures je na najlepšej ceste k tomu, aby v roku 2023 mala k dispozícii až 50 % kinohitov.

Bohatá jesenná PONUKA SkyShowtime:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SkyShowtime)

Tituly Pay One od SkyShowtime tiež predstavujú 50 % úspešných hollywoodskych filmov z roku 2022. Medzi veľké filmové hity z roku 2022, ktoré sú stále dostupné, patrí Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion a Minions: The Rise of Gru. SkyShowtime ponúka predplatiteľom niektoré z najlepších hollywoodskych filmov. V septembri mali premiéry: Dungeons & Dragons: Honour Among Thievesakčný film, ktorý prináša bohatý svet legendárnej hry na veľké plátno. Účinkujú v ňom Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head a Hugh Grant.

Poker Face, kritikmi oceňovaný hit mal premiéru v septembri. Natasha Lyonne nominovaná na cenu Emmy hrá postavu Charlie, ktorá má mimoriadnu schopnosť odhaliť, keď niekto klame. Vydáva sa na cestu vo svojom Plymouth Barracuda, stretáva sa s novými postavami a zločinmi, ktoré jednoducho musí vyriešiť. Codename: Annika, pôvodný seriál SkyShowtime je fínsko-švédska kriminálna dráma. Fínska vyšetrovateľka umeleckých podvodov Emma sa pokúša vyšetriť spojenie firmy s práčom špinavých peňazí známym ako Blanko. Aby zostala neodhalená, zvolí si identitu Anniky, temperamentnej spoločenskej ženy, ktorá žije divokými večierkami, drogami a alkoholom.

Bohatá jesenná PONUKA SkyShowtime:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SkyShowtime)

Premiéru v októbri bude mať The Family Stallone, nový dokumentárny seriál, v ktorom sa predstaví nominant na Oscara Sylvester Stallone, jeho manželka Jennifer Flavin Stallone a tri dcéry (Sophia, Sistine a Scarlet). Seriál ponúka miesto pri stole jednej z najslávnejších hollywoodskych rodín so Stallonom v najvýznamnejšej úlohe - postave otca. 

Special Ops: Lioness, seriál inšpirovaný programom americkej armády sleduje život Joe (Zoe Saldaña), ktorá chce nájsť rovnováhu medzi osobným a profesionálnym životom ako agentka CIA vo vojne proti terorizmu. Program, na ktorý dohliada Kaitlyn Meade (Nicol Kidman) a Donald Westfield (Michael Kelly), najme mariňáčku Cruz (Laysla De Oliveira), aby pôsobila s Joe medzi predstaviteľmi štátneho terorizmu v snahe CIA prekaziť ďalší 11. september. 

Bohatá jesenná PONUKA SkyShowtime:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SkyShowtime)

Fleeting Lies, pôvodný španielsky seriál SkyShowtime bude k dispozícii v novembri. Lucíu (Elena Anaya) mesiac pred svadbou a tesne pred jej vymenovaním za riaditeľku spoločnosti zradí Santi (Quim Gutiérrez), jej rival v boji o povýšenie. Lucíu obvinia z priemyselnej špionáže a dostane výpoveď. Jej život a budúcnosť sa náhle zmenia na neistotu a musí čeliť obrovskej dileme: ako dokázať svoju nevinu a dostať sa z väzenia.

Frasier, triumfálna ikonická komédia, v ktorej hrá hlavnú úlohu a produkuje ho Kelsey Grammer, sleduje Frasiera Cranea (Grammer) v ďalšej kapitole jeho života, keď sa vracia do Bostonu v Massachusetts. V novom seriáli hrá Jack Cutmore-Scott ako Frasierov syn Freddy; Nicholas Lyndhurst ako Frasierov starý kamarát z vysokej školy, teraz univerzitný profesor Alan; Toks Olagundoye ako Olivia, Alanova kolegyňa a vedúca katedry psychológie na univerzite a ďalší.

Bohatá jesenná PONUKA SkyShowtime:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SkyShowtime)

Dreamland je dráma o tajomstvách, lžiach, láskach a túžbach v rodine štyroch sestier v britskom prímorskom mestečku Margate. Najstaršia sestra Trish (Agyeman) je tretíkrát tehotná so svojím partnerom Spenceom (Kiell Smith-Bynoe). A rozhodla sa, že to bude dievčatko. Jej dve sestry Clare (Gabby Best) a Leila (Aimee-Ffion Edwards) sa točia okolo nej spolu s ich mamou (Frances Barber) a starou mamou, ktorá je legendou v Margate (Sheila Reid).

Renfield, moderný príbeh o monštre rozpráva príbeh verného, ale trýzneného sluhu grófa Draculu, najnarcistickejšieho šéfa v dejinách. Vo filme, ktorý je oceňovaný pre svoj komediálny tón a herecké výkony, účinkuje Nicholas Hoult v hlavnej úlohe, Awkwafina, Shohreh Aghdashloo a držiteľ Oscara Nicolas Cage ako gróf Dracula.

The Super Mario Bros. Movie, veľký kasový trhák v réžii Aarona Horvatha a Michaela Jelenica prichádza tiež v októbri. Účinkujú v ňom Chris Pratt, Charlie Day, Seth Rogen, Jack Black a Anya Taylor-Joy. Film je akčnou komédiou inšpirovanou svetom hier Mario od spoločnosti Nintendo a pozýva divákov do pulzujúceho, vzrušujúceho nového sveta, ktorý sa nepodobá žiadnemu inému. 

Bohatá jesenná PONUKA SkyShowtime:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SkyShowtime)

Premiéry v decembri: Lawmen: Bass Reeves je nový antologický seriál, na ktorom sa ako výkonný producent podieľal nominant na Oscara Taylor Sheridan a nominant na cenu Emmy David Oyelowo. V hlavných úlohách sa predstaví Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, čestný držiteľ Oscara Donald Sutherland a nominant na ocenenie Emmy Dennis Quaid. Osemdielny seriál sleduje cestu Reevesa z otroctva k presadzovaniu práva v pozícii prvého černošského amerického maršala na západ od Mississippi. 

Transformers: Rise of the Beasts bude tiež divákom k dispozícii na streamovanie pred obdobím sviatkov. Film zavedie divákov na celosvetové dobrodružstvo s autobotmi v 90. rokoch a predstaví úplne novú frakciu Transformerov – Maximals – ktorí sa k nim pridajú ako spojenci v existujúcej bitke o Zem. Predplatiteľom SkyShowtime začiatkom roka 2024 pribudnú epické kasové trháky a exkluzívne seriály vrátane: The Curse, pôvodný titul SkyShowtime, je seriál prelínajúci žánre, ktorý skúma, ako údajná kliatba narúša vzťah novomanželského páru, ktorý sa pokúša počať dieťa, zatiaľ čo účinkuje v ich novej šou o úprave domova. V seriáli hrá držiteľka Oscara Emma Stone, Nathan Fielder a Benny Safdie. 

Bohatá jesenná PONUKA SkyShowtime:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SkyShowtime)

Viac o téme: FrasierSkyShowtimeThe Family Stallone
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu