Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Diváci Markízy budú nadšení! Televízia chystá pokračovanie obľúbeného seriálu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Seriál s názvom Druhá šanca, v ktorom stvárnil ústrednú postavu Ján Koleník, možno smelo zaradiť k počinom, ktoré sa u divákov stretli s veľkou popularitou. Po odvysielaní dvoch sérií sa preto dožadovali pokračovania. A všetko vyzerá tak, že ten deň sa blíži.

Ján Koleník, Liv Bielovič, Vladimír Kobielský, Sarah Arató, Zuzana Norisová, Barbora Bezáková, Monika Hilmerová, Victor Ibara či Filip Tůma... To sú vybrané mená obľúbených slovenských hercov, ktorí si zahrali v úspešnom marizáckom počine Druhá šanca. 

Ide o adaptáciu talianskeho seriálu, ktorý je inšpirovaný skutočnými udalosťami. MUDr. Andrej Fabián (Ján Koleník) bol otcom svojho pacienta postrelený do hlavy. Toto zranenie mu vymazalo všetky jeho spomienky za posledných dvanásť rokov. Jediná vec, na ktorú sa Fabián môže upnúť, aby neupadol do zúfalstva, je vrátiť sa k svojej práci.  

Popri sledovaní jeho príbehu boli diváci svedkami aj mnohých ďalších životných osudov. Tvorcovia do deja zakomponovali dokonca aj situáciu s celosvetovou pandémiou COVID-19. 

Diváci Markízy budú nadšení!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Všetko nasvedčuje tomu, že Markíza začína pracovať na nakrúcaní tretej série. Na faceboovej stránke venujúcej sa komparzom sa totiž objavil oznam pozývajúci na casting do seriálov. Ako pri pohľade naň vidno, pracovať sa bude aj na spomínanom seriáli s názvom Druhá šanca. Tešíte sa?

 

Viac o téme: Druhá šanca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu