Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Fanúšikovia JASAJÚ: Seriál IVETA sa dočká DRUHEJ série… Poznáme TERMÍN nakrúcania!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Deň, kedy na JOJ-ke odštartoval seriál Iveta, sa už navždy zapíše do histórie tejto televízie. Príbeh o jednoduchej dievčine z Trebišova, ktorá nasledovala svoj sen, si získal srdcia tisícok divákov a vďaka vydarenej pilotnej epizóde sa stal vôbec najsledovanejším seriálom, aký kedy televízia JOJ vysielala...

Iveta zlomila všetky doterajšie rekordy a perfektnej sledovanosti sa tešila po celý čas vysielania. Uplynulý víkend sa nadšení fanúšikovia dočkali finále, ktoré vyvolalo ako pozitívne, tak aj negatívne reakcie. A tie negatívne prišli len z jedného jediného dôvodu.

Fanúšikovia JASAJÚ: Seriál IVETA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Diváci smútia, že ich obľúbený seriál sa skončil a netušili, kedy a či vôbec sa dočkajú ďalších sérií. Televízia JOJ sa ale, pochopiteľne, rozhodla z úspechu Ivety vyťažiť, a tak sa niet čo čudovať, že pristúpili k verdiktu nakrútiť jej pokračovanie. 

Všetky otázniky ohľadom ďalšej série zotreli v momente, kedy na Instagrame zverejnili príspevok, kde potvrdili, že sa fanúšikovia môžu tešiť na druhú sériu a rovno aj oznámili, kedy začne jej nakrúcanie. Diváci si ale budú musieť trošku počkať. 

Fanúšikovia JASAJÚ: Seriál IVETA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Herci sa totiž postavia na pľac až niekedy v lete, čo znamená, že skôr ako na jeseň (a možno aj neskôr) sa nová szóna vysielať neznačne. Pozitívnou správou ale stále zostáva to, že pokračovanie bude, Tak čo, tešíte sa aj vy? 

Viac o téme: Iveta2. séria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu