Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Exmoderátorka Belohorcová v STRACHU: Návrat na Slovensko kvôli VÁŽNEJ OPERÁCII!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar)

KOŠICE - Niekdajšia hviezda televíznych obrazoviek Zuzana Belohorcová (47) žije spolu so svojou rodinou na slnečnom Tenerife. V týchto dňoch sa však vrátila na Slovensko kvôli zdravotným problémom. Nie však svojim, ale svojej milovanej mamy. Pani Belohorcová musela podstúpiť náročnú operáciu srdca!

Zuzana Belohorcová žije dlhé roky v zahraničí, no svojich blízkych na Slovensko chodí pravidelne navštevovať. Aj v týchto dňoch priletela. Jej kroky však prekvapivo neviedli do rodnej Žiliny, ale do Košíč. A jej návšteva rodiska bola navyše poznačená obrovským strachom. 

Priviedli ju sem totiž zdravotné problémy jej milovanej mamy. Dnes ráno podstúpila náročnú operáciu srdca v nemocnici v Košiciach. Pred verejnosťou však túto informáciu tajila až kým nebolo po všetkom. „Nakoľko som poverčivá a nechcela som nič zakríknuť pred náročnou operáciou...“ priznala na sociálnej sieti Instagram.

Exmoderátorka Belohorcová v STRACHU:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Z.B.)

„O dôvode našej cesty na východ Slovenska mám odvahu hovoriť až teraz. Pretože viem, že naša milovaná maminka, manželka a úžasná babka už je mimo ohrozenia života a i keď ubolená po ťažkej operácii srdiečka, bude čoskoro v poriadku,“ pokračovala ustarostená dcéra. 

„Neviem ani slovami vyjadriť svoju veľkú vďačasnoť pánovi Prof. MUDr. Františkovi Sabolovi PhD. a celému tímu Kardiocentra nemocnice v Košiciach za tak úžasne a profesionálne odvedenú prácu a neskutočne ľudský prístup,“ dodala Belohorcová. Prajeme skoré zotavenie!

 

 

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu