Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Saša Orviská stretla SVETOVÚ hviezdu: Brutálne MANIERE… Nemilo ma prekvapila!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Povedzme si úprimne, asi každý z nás má v hľadáčiku svetovo známu osobnosť, s ktorou by sa rád stretol. No a medzi nami sú aj šťastlivci, ktorým sa zadarilo a na takýto zážitok nezabudnú až dokonca svojho života. Moderátorka Alexandra Orviská patrí k ľuďom, ktorí mali možnosť stretnúť viacero zahraničných celebrít. A jedna z nich sa nesprávala úplne podľa jej predstáv!

Alexandra Orviská je dlhoročnou tvárou televízie JOJ, no a práve vďaka tomu sa jej v živote naskytli príležitosti, o ktorých sa bežným ľuďom iba sníva. Okrem toho, že je v česko-slovenskom šoubiznise ako doma, dostalo sa jej aj tej pocity, že osobne stretla hviezdy svetových rozmerov. Akurát, že nie všetky boli úplne príjemné. Moderátorka relácie TopStar priznala, že jedna z nich ju naozaj prekvapila. A nie práve príjemne... 

Saša Orviská stretla SVETOVÚ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Veľmi nemilo ma prekvapila Natalie Portman, ktorá bola síce na mňa veľmi milá počas rozhovoru, ale viem, že dávala do pozoru celý jej staff (organizačný tím) a všetkých novinárov, ktorí boli pri nakrúcaní. Myslím, že to bol Thor. To sa mi zdalo, že bolo také neadekvátne. Ale na mňa bola veľmi milá, takže v pohode,“ povedala sexi moderátorka v rozhovore pre portál Refresher.

Správanie Natalie Portman ju síce zaskočilo v negatívnom smere, no medzi celebritami, ktoré stretla, sa nachádzajú aj také, na ktoré spomína iba v dobrom. A na počudovanie k nim patrí aj spevák a herec Jared Leto. „V pozitívnom slova zmysle ma prekvapil aj Jared Leto, ktorý bol veľmi kontaktný, keď som ho stretla. Myslím, že to bolo v Berlíne. Stretli sme sa v šatni. Prekvapivé bolo, že pôsobil na mňa ako úplne normálny, nie až tak celebritný človek,“prezradila Saša.

Ale veď, povedzme si. Či už je to hviezda alebo nie... Viete si predstaviť muža, ktorý by bol nepríjemný k tak krásnej a charizmatickej žene? 

Saša Orviská stretla SVETOVÚ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR/AP/Chris Pizzello)

Saša Orviská stretla SVETOVÚ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP/Vianney Le Caer/Invision)

Viac o téme: Natalie PortmanJared LetoAlexandra OrviskáSaša Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu