Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ľuboš Kostelný bol pred rokmi hviezdou muzikálu: FOTO Mladé ucho... TOTO je naozaj on?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Spomínate si ešte na filmový muzikál Rebelové, ktorý v roku 2021 spôsobil obrovský boom? Hit od režiséra Filipa Renča si zamilovali tisícky divákov a piesne z populárneho filmu si diváci pospevujú až dodnes. V Rebeloch zažiarili známe mená českého i slovenského šoubiznisu a hoci boli v tom čase len "mladé uchá", dnes sú z väčšiny z nich veľké herecké hviezdy...

Medzi hercov, z ktorých sa stali veľke ryby, rozhodne patrí aj Ľuboš Kostelný. V čase kedy sa muzikál nakrúcal, nemal ani 20 rokov, v snímke stvárňoval "oplašeného" a hanblivého Emana. Ak patríte medzi fanúšikov spomínaného filmu, určite vám v hlave utkvela hláška „Emanko-sirôtka z Turčianskych Kľačian pri Martine," ktorá presne definovala charakter jeho postavy a na istý čas dokonca aj zľudovela. 

Ľuboš Kostelný bol pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Česká Televize)

Hoci sa Rebelové stali ikonou televíznych muzikálov, len málokto z mladšej generácie si uvedomuje, že zakríknutého Emana stvárnil práve mladučký Ľuboš Kostelný. No a ak by ste sa o tom chceli presvedčiť na vlastné oči alebo si na jeho účinkovanie v Rebeloch zaspomínať, pozrite si video nižšie, kde si so svojou hereckou partnerkou dokonca aj zatancoval! 

Ľuboš Kostelný bol pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Česká Televize)

Viac o téme: Ľuboš KostelnýRebelové
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu