Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Prvé reakcie nových Farmárov: Veľký PLAČ, intrigy a... Extrémne to tu SMRDÍ!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už v pondelok 4. septembra nás na markizáckych obrazovkách čaká nová séria Farmy, kde o titul víťaza budú bojovať súťažiaci rozdelení do troch generácie. Spolužitie na statku si vyskúšajú príslušníci generácií X, Y a Z. Aktuálne už farmári naplno zarezávajú, no a televízia vypustila ochutnávku ich prvých reakcií po príchode na statok!

Dokopy 15 farmárov bude rozdelených do 3 skupín. Skupina X je generáciou ľudí, ktorá sa narodila pred rokom 1989, skupina Y sú deti deväťdesiatych rokov, no a tretia je generácia Z, narodená po roku 2000. Diváci tak budú sledovať, ktorej generácii život na statku bude robiť najmenšie problémy. A zatiaľ to vyzerá tak, že najväčší problém prispôsobiť sa, budú mať práve tí najmladší. 

Prvé reakcie nových Farmárov:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Prvé reakcie nových Farmárov:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nuž, čo si budeme hovoriť, zatvoriť sa na statok bez vymožeností moderného sveta, technológií a najmä sociálnych sietí a internetu, nie je pre dnešnú mládež med lízať. A okrem toho farmárov nepoteší ani to, že na statku bude typický problém s hygienou, ktorý niektorým doslova "nevonia". Chýbať, samozrejme, nebudú ani hádky, intrigy a rozdeľovanie sa do skupiniek, ktoré pôjdu proti sebe. 

Prvé reakcie nových Farmárov:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac sa už ale dozviete z prvého videa nižšie, ktoré najnovšie zverejnila televízia Markíza, Tak čo, tiež už sa tešíte na 15.sériu Farmy rovnako, ako my? 

Viac o téme: Farma 15
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu