Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

TOTO sa dialo pred smrťou Carol z Krok za krokom: Plánovala oslavu a... Dojemné GESTO milovaného manžela!

Suzanne Somers sa po boku Patricka Duffyho preslávila v seriáli Krok za krokom Zobraziť galériu (2)
Suzanne Somers sa po boku Patricka Duffyho preslávila v seriáli Krok za krokom (Zdroj: profimedia)

LOS ANGELES - Fanúšikov obľúbeného seriálu Krok za krokom zasiahla v nedeľu mimoriadne smutná správa. A to, že len deň pred 77. narodeninami zomrela herečka Suzanne Somers. Tá sa preslávila stvárnením krásnej matky Carol. Zdroj blízky smútiacej rodine pre médiá prezradil, ako jej posledné chvíle na tomto svete vyzerali.

Suzanne Somers bola žena, ktorá vždy prekypovala energiou a na jej tvári nikdy nechýbal úsmev. Statočne čelila nielen pribúdajúcim rokom, ale aj nástrahám osudu. Len v lete tohto roka vyšlo najavo, že zákerná rakovina po rokoch opäť vstúpila do jej života. A hoci sa slávna blondínka nevzdávala, v nedeľu - 15. októbra, ktorý je Medzinárodným dňom pre zdravé prsia (Breast Health Day), svoj boj prehrala...

V rozhovore, ktorý krátko pred svojím odchodom na večnosť poskytla magazínu People, sa netajila tým, že chce osláviť svoje 77. narodeniny v kruhu najbližších. „Plánujem byť s milovaným manželom Alanom, našimi troma deťmi a šiestimi nádhernými vnúčatami. Počula som, že nevesta Caroline pripravuje svoje slávne tacos a žiadala som si tiež veľa koláčov. Milujem koláče,” uviedla slávna herečka. 

Suzanne Somers s manželom Alanom
Zobraziť galériu (2)
Suzanne Somers s manželom Alanom  (Zdroj: profimedia.sk)

Portál Page Six priniesol aj informácie, ako vyzerali herečkine posledné chvíle na tomto svete. „Manžel ju obdaroval ručne napísanou milostnou básňou a kyticou jej milovaných ružových pivoniek,” uviedol zdroj blízky smútiacej rodine. „Báseň si prečítala a potom si ľahla do postele, kde v spánku pokojne zomrela,” dodal.  

Spomínanú báseň napísal samotný Alan. V nej opisoval svoju lásku k milovanej manželke, ktorá je podľa jeho slov taká silná, že ju ani slovami nemožno opísať „Plačem, keď premýšľam o svojich pocitoch k tebe,” stálo napríklad v osobnom vyznaní herca. 

Suzanne Somers a Alan Hamel sa spoznali v roku 1969. Svoju lásku spečatili svadbou v roku 1977. S bývalým manželom mala herečka syna Brucea. Ako svoje však vnímala a ľúbila aj Alanove deti Stephena a Leslie z jeho predošlého manželstva. 

Viac o téme: Krok za krokomSuzanne SomersSuzanne Somers zomrela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu