Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

JOJka má nový seriál: Hlavnou hviezdou herec z Harryho Pottera!

Predrag Bjelac Zobraziť galériu (3)
Predrag Bjelac (Zdroj: Warner Bros)

BRATISLAVA - Už dnes večer štartuje na obrazovkách Televízie Joj nový seriál s názvom Duch. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárňuje skutočne výnimočný herec. A to Srb Predrag Bjelac, ktorého ste mohli vidieť napríklad aj v obľúbenej čarodejníckej ságe Harry Potter.

61-ročný srbský herec Predrag Bjelac má na konte účinkovanie v mnohých počinoch, ktoré rozhodne stoja za zmienku. Zaujímavé však je, že sympatické mu je i Slovensko a susedné Česko. V minulosti si zahral napríklad v jojkárskom seriáli Za sklom, či vo filmoch Gangster Ka a Czech Made Man. Jeho tvár je nepochybne známa aj fanúšikom Harryho Pottera.  

Aktuálne ho budeme môcť vídať na obrazovkách JOJky v novom seriáli Duch, kde stvárňuje ducha zavraždeného mafiánskeho šéfa Darka Besarabiča. 

JOJka má nový seriál:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Joj)

Televízia JOJ pre svojich divákov pripravila nový seriál Duch, ktorý v Čechách zožal mimoriadny úspech. Kriminálku s prvkami humoru pre televíziu JOJ nakrútila DNA Production.

Policajnému vyšetrovateľovi Emilovi (Michal Kubovčík) obráti život naruby duch zavraždeného mafiánskeho šéfa Darka Besarabiča (Predrag Bjelac). Darko chce od Emila pomoc pri odhalení zrady, ktorá viedla k jeho smrti a zároveň si chce prostredníctvom neho vybaviť účty so svojím vrahom. Ako protislužbu mu ponúka pomoc s riešením prípadov. No najskôr z Emila urobí poriadneho chlapa. Na svoj obraz.

Napriek tomu, že jedna z troch hlavných postáv seriálu je duch, svet, v ktorom sa postavy pohybujú, je skutočný. Duch je súčasťou reality, kde polícia, vyšetrovanie, podsvetie aj organizovaný zločin zodpovedajú kriminálnej praxi.

Všetko má svoj predobraz v realite, aj keď prípady a príbeh sú fiktívne. Vzniká tak veľmi zábavný krimižáner, v ktorom sa spája napätie a humor. Hlavným nositeľom úsmevného pohľadu na drsné prostredie zločinu je Darko Besarabič, jeho mafiánske buranstvo a balkánska bohorovnosť zmiešaná s darom užívať si život (aj keď paradoxne po smrti).

JOJka má nový seriál:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Joj)

Okrem vyšie spomínaných pánov sa môžete tešiť aj na iné obľúbené herecké tváre. Spomenúť možno Maroša Kramára, Martina Nahálku, Rebeku Polákovú, Roba Jakaba, Kamila Mikulčíka, či Danu Droppovú. 

Sledujte nový seriál Duch o 20:40 na JOJke. 

Viac o téme: DuchoviaPredrag Bjelac
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu