Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

INTÍMNE PRIZNANIE hviezdičky z markizáckej šou: Podstúpila sterilizáciu!

Ornella Koktová
Ornella Koktová (Zdroj: Tv Markíza)

PRAHA - Urobila zásadné rozhodnutie! Ornella Koktová (31), ktorá na seba naposledy strhla pozornosť účinkovaním v šou Survivor, prezradila, že viac deti už mať nebude.

Ornella Koktová svojho času plnila stránky bulváru nielen u nás, ale aj v susednej Českej republike. Dôvodom bola milenecká aféra s podnikateľom Josefom Koktom, ktorý bol v čase, keď si spolu začali, manželom moderátorky Gabriely Partyšovej. 

Ornella s Josefom otehotnela a neskôr svoju lásku spečatili aj svadbou. Dnes majú spolu tri ratolesti - synov Quentina a Svena, i dcéru Lilianne. Tretie tehotenstvo bolo pre Ornellu veľkým prekvapením. Otehotnela vtedy len tri mesiace po pôrode syna Svena. Nuž, a príchod dcérky na svet sa nezaobišiel bez komplikácií.

Ako Koktová v súvislosti s tým uviedla, viac detí už mať nebude. „Nechala som si prerušiť vajcovody, pretože moje telo absolútne odmietalo akúkoľvek antikoncepciu. Vždy som po nej mala problémy,” priznala otvorene Ornella, ktorá nikdy nemala problém hovoriť o veciach, ktoré sú pre niektorých jedincov tabu. 

Viac o téme: SurvivorOrnella Koktová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu