Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Víťazka Hotelu Paradise sa dala ostrihať: Radikálna ZMENA IMIDŽU!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram N.S.)

BRNO - Reality šou Hotel Paradise vysielala televízia Joj pred 12 rokmi a do povedomia verejnosti sa vďaka nej dostalo viacero tvárí. Najvýraznejšou je bez pochýb Slovenka Zuzana Plačková, no nezaostáva za ňou ani víťazka projektu Nela Slováková (34). No a práve tá sa teraz rozhodla pre radikálnu zmenu imidžu. Nechala sa ostrihať!

Nela Slováková sa do povedomia verejnosti dostala vďaka Hotelu Paradise, ktorý v roku 2012 aj vyhrala. Svojich 5 minút slávy však maximálne zúročila a dnes je z nej úspešná podnikateľka a influencerka, ktorú len na sociálnej sieti Instagram sleduje viac ako 429 tisíc ľudí. A práve im sa pochválila novinkou. 

Víťazka Hotelu Paradise sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram N.S.)

Svoje dlhé blond vlasy, ktoré si roky pestovala, sa totiž rozhodla výrazne skrátiť. Zašla preto ku kaderníkovi a ten jej radikálnu zmenu imidžu sprocesoval. „Také malé prekvapenie na pondelkové ráno... Čo vy na to? Ďakujem zlatíčko, nikomu inému by som tento mega krok do rúk nezverila,“ poďakovala sa hair stylistovi Nela, ktorá sa dnes pýši predĺženým bobom.

Čo poviete, pristane jej to?

Víťazka Hotelu Paradise sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram N.S.)

 

Viac o téme: Hotel ParadiseNela Slováková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu