Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Víkendové TV TIPY: Akcia, dobrodružstvo i komédia

Koláž tv tipy
Koláž tv tipy (Zdroj: telkáč, internet)

Ak ste sa neprejedli len koláčov a šalátu, ale aj stále sa opakujúcich vianočných filmov, máte tento víkend možnosť naložiť si vrchovatý tanier kvalitných snímok plných akcie, dobrodružstva, fantasy ale aj humoru a histórie.

Piatok20.00 TV Doma: Burlesque


Hviezdnu Cher trápi neznámy vírus: Ruší koncerty, potrebuje odpočinok!


Skvelá hudba, prepracovaný tanec, množstvo kvalitného alkoholu akrásne ženy- to je Burlesque. Majiteľka abývala hviezda sa usiluje udržať svoj podnik nad vodou, čo sa jej nejako významne nedarí. Vtom čase prichádza do mesta Ali, ktorá aj napriek šéfkinmu odmietaniu sa vBurlesque zamestná apomaly ale isto sa posúva nahor až nahor na pódium.

20.30 TV Markíza: Harry Potter akameň mudrcov


Profesorka McGonagallová: Z oscarovej herečky šľachtičná


Príbeh Harryho Pottera sa začína príchodom listu zRokfortu, vlastne niekoľkých listov. Neradostné detstvo sa tým končí apríchodom do čarodejníckej školy sa začína ozajstné dobrodružstvo, keď sa snovými priateľmi – Ronom aHermionou - rozhodnú zabrániť krádeži kameňa mudrcov. Ak ste ešte čírou náhodou nemali tú česť vidieť ani jednu časť Harryho Pottera, vedzte, že nikdy nie je neskoro začať.

Sobota 20.20 TV Nova: Captain America: Prvý Avenger


Miláčik žien ako komiksový doktor: Cumberbatch si zahrá Strangea


Superhrdinovia odjakživa boli, sú aj budú obrovskými ťahačmi, ktorých príbehy musíme pozerať, či sa nám to chce, alebo nie. Jeden zprvých komiksov spoločnosti Marvel je presne takým prípadom. Idealista Steve Rogers sa túži počas vojny dostať do armády, ale jeho šance sú menšie ako mizivé. Hodí sa však na experimentálny projekt, zktorého majú vyjsť supervojaci.

22.30 TV JOJ: Muži, ktorí nenávidia ženy

Spojenie nekonformnej hackerky Lisbeth Salanderovej afinančného novinára môže skončiť buď katastrofou, alebo dokonalým vyriešením záhady zmiznutého dievčaťa. Nebolo to síce vpôvodnom pláne, no kvality obidvoch sa môžu zúročiť práve vtakejto situácii. Len či si budú dostatočne dôverovať...

Nedeľa 16.35 TV Nova: Kráľ zbojníkov Robin Hood

Križiacke výpravy, zajatie, zbojníci, urodzení páni akrásne ale vypočítavé dámy. Tak to vyzeralo 800 rokov dozadu aak vám je taká doba blízka, je tým pravým rozodnutím vrátiť sa do nej nspaäť vďaka kráľovi zbojníkov. Sherwoodsky les totiž neukrýva len mierumilovné zvieratá, ale aj ľudí, rozhodnutých bojovať proti neprávosti.

20.20 TV JOJ 21 Jump Street


Sexi striptér na režisérskej stoličke: Čo chystá v novom filme?


Kto nepozná práva pri zatýkaní, akoby nevidel žiaden film. Nuž, občas to ani samotní policajti nevedia, tak sa radšej pripoja ktajnej jednotke, vďaka ktorej sa vutajení dostanú opäť do školských lavíc. Ich úlohou je odhaliť nebezpečný drogový gang, ale dokážu to aj napriek tomu, že sú poriadni motáci?

20.30 TV Markíza: Asterix aObelix vslužbách jej veličenstva

Čo nevyrieši rozum, vyrieši sila, prípadne čarovný nápoj. Obľúbený Galovia sa tento raz na žiadosť kráľovnej Anglicka plavia na britské ostrovy, aby zachránili skostnatený aspoločenskou etikou zviazaný národ pred útokmi starých známych Rimanov. Opäť sa môžete tešiť na pamätné výroky asamozrejme, nejaké tie facky vpodaní Obelixovej drobnej rúčky doprevádzané ľúbostnými zápletkami.

Viac o téme: AvengersRobin HoodChanning TatumAstreix a Obelix21 Jump Street
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu