Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Víkendové TV TIPY: Prežite voľné dni plné vtipných hlášok

Mr. Bean
Mr. Bean (Zdroj: internet)

V dramatický piatok si vyjednáte nielen kvalitný filmový víkend ale aj neistú budúcnosť. Sobota prinesie animák v dobrodružnom Amazonskom pralese a vysmejete sa všetkým prvoplánovým hororom. A v závere víkendu vás nezničí ani výlet s Mr. Beanom do Paríža, ani svojská česká vesnička.

Piatok 20.30 TV Joj: Vyjednávač

Chcete si vyjednať kvalitný filmový víkend? Tak jedine stým najlepším vo svojom odbore – Chrisom Sabianom. Je totiž možné, že je jediným, kto môže zachrániť uznávaného vyšetrovateľa pred podstrčenou vraždou, sktorou nemal nič spoločné. Podarí sa policajtovi očistiť svoje meno azároveň neublížiť svojim zajatcom?

21.35 HBO: Budoucnost nejistá

Pätnásťročná Daisy je celkom typickým americkým deckom, ktoré trpí depresiami, hnevom. Svidinou vhodnejšieho prostredia ju rodičia posielajú na anglický vidiek. Po bojových začiatkoch plných odmietania avzdoru si uvedomí, že bývať tam nie je úplne najhoršie. Nájde si príjemnú partiu, vktorej to zaváňa letnou láskou, ale jediné čo nedokáže ovplyvniť je vojna, ktorá nečakane vtrhne do idylického života.


Návrat Anny zo Zeleného domu: Drsná premena zo sladkej romantičky!


Sobota 16.45 HBO: Rio 2

Pokračovanie úspešnej apestrofarebnej jednotky už snáď nemôže viac hýriť farbami. Hlavný hrdinovia – Blue aPerla aich tri deti sa rozhodnú navštíviť rodinu vAmazonskom pralese. Zatiaľ čo sa Perla adrobci neznesiteľne tešia, Blue má iné starosti aneznáma krajina vôbec nie je to najhoršie. Postavte sa ale svokrovi, ktorého ste nikdy nevideli apre ktorého je jeho dcéra to najviac. Zároveň si ľahkú hlavú nerobí ani zprítomnosti Perlinho ex.


Návrat k najúspešnejšiemu animáku: V Ľadovom kráľovstve bude párty


20.30 Joj plus Scary movie 3

Bojíte sa hororov a milujete schuti sa zasmiať? Vtom prípade nie je lepší tip ako Scary movie bez ohľadu na to, oktorú časť ide. Vysmiať sa zhororov, ktoré sú miestami dosť pritiahnuté za vlasy, vám uľaví na duši azároveň sa pri zhliadnutí ich reálnych kolegov absolútne nemusíte obávať paniky astrachu.


Hororový seriál Walking Dead pokračuje: Malá ochutnávka už koncom leta


Nedeľa 22.40 TV Markíza: Expendables: Nezničiteľní

Spojiť humor aakciu do jedného žánru sa nie vždy podarí. Expendables tomuto spojeniu dodáva úplne iný vzhľad. Výber tých najlepších akčných hrdinov, ktorých by nedokázalo zneškodniť ani to, keby po nich prešiel tank (chúďa tank), sa vydávajú na nebezpečnú misu do Južnej Afriky, ktorá ich môže stáť život. Povedzme si ale rovno: Je možné, aby Jason Statham, Sylvester Stallone, Jet Li, Mickey Rourke alebo Arnold Schwarzenegger boli schopní prehrať tie najdôležitejšie bitky? Nehovoriac okvalitných hláškach, ktorými sa to vExpendables len hmýri.


Najnovší počin Woodyho Allena: Spojí zvodnú upírku s akčným hrdinom


21.30 Prima: Prázdniny Mr. Beana

Ísť na prázdniny sMr. Beanom? To je predstava, pri ktorej by každý zauvažoval, či je bezpečné vydať sa na také dobrodružstvo. Komická postavička, ktorej sa Rowan Atkinson zrejme nikdy nezbaví, však pobaví aj tých najnáročnejších divákov. Veď kto už len vie riešiť tie najjednoduchšie problémy tými najkomplikovanejšími riešeniami? Teraz mu už stačí len zbaliť si obľúbeného medvedíka ahor´ sa na prázdniny do Francúzska.


Česká filmová kráska zavítala na Slovensko: A s ňou hviezdna delegácia!


21.00 ČT 1: Vesničko má středisková

Nabiť sa do prichádzajúceho týždňa humorom je úlohou nedeľného večera. Preto si namiesto hundrania na pondelok pozrite českú klasiku. Nemusíme snáď ani zdôrazňovať, že komédie od susedov majú čosi do seba. Ako býva dobrým zvykom, stretnete sa opäť srôznorodými dedinskými charaktermi, ktorých osudy budete spolu sostatnými riešiť. Veď tak to na správnej dedine chodí – všetci vedia ovšetkých všetko.

Viac o téme: Jason StathamArnold SchwarzeneggerSylvester StalloneMickey RourkeMr. BeanJet Li
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu