Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

TV TIPY na týždeň: Začneme valentínskou romantikou! Vrchol bude patriť kráľovi morí

(Zdroj: TASR/AP/Joel C Ryan/Invision)

Tento týždeň bude poriadne nabitý. Valentínsky pondelok začneme romantickou komédiou a môžete si vychutnať dokument o Milošovi Formanovi. Okrem toho budeme sledovať aj príbeh muža, ktorý sa má stať kráľom.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Predtým, ako som ťa spoznala

Louise vie všeličo. Vie, že sa jej páči práca v bistre a vie, že možno neľúbi svojho priateľa Patricka. Nevie, že príde o miesto, a keby tušila, čo ju čaká, asi by prišla o rozum. Will vie, že po dopravnej nehode stratil chuť do života. No nevie, že Lou mu vtrhne do života ako búrka. A ani jeden z nich nevie, že jeden druhého navzájom navždy zmenia.

UTOROK ČT2 20:00 - Forman vs. Forman

Dokument je uceleným životným portrérom jedného z popredných českých režisérov Miloša Formana ako tvorcu, človeka a filmára ovenčeného Oscarmi za Amadea a Prelet nad kukučím hniezdom. Zároveň je to charizatický dobrodruh, ktorý sa nebojí pochybovať sám o sebe. Autorom dokumentu je režisérska dvojica Helena Třeštíková a Jakub Hejna, ktorá sumarizuje Formanovu životnú cestu. 

STREDA 20:00 HBO - Zabijakova žena & bodyguard

Na scénu sa vracia tá najskazonosnejšia možná dvojica – bodyguard Michael Bryce a nájomný zabijak Darius Kincaid. Bryce, osobný strážca toho času bez licencie, plánuje pokojný odpočinok od svojho smrtiaceho zamestnania. Jeho terapeutka mu dokonca na nejaký čas zakázala používanie zbraní. Po piatich minútach dovolenky v papučiach už ale všade naokolo lietajú guľky. Do nečakanej prestrelky ho zatiahne Kincaidova žena Sonia.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Deň nezávislosti: Nový útok

Vedeli sme, že sa raz vráti. Deň nezávislosti: Nový útok. Ďalšia kapitola tohto eposu predstaví globálnu katastrofu nepredstaviteľného rozsahu. S využitím obnovených technológií votrelcov vybudovali obyvatelia Zeme obrovský obranný program na ochranu planéty. Napriek tomu nás však nič nemôže pripraviť na vyspelú silu votrelcov. Len vynaliezavosť niekoľkých statočných mužov a žien môže zachrániť našu civilizáciu pred zánikom.

PIATOK 20:30 Doma - Posadnutá

Keď sa úspešný finančný poradca Derek Charles so svojou milovanou ženou Sharon a malým synom Kylom sťahuje do novej štvrte v Los Angeles, všetko sa zdá byť dokonalé. Potom ale do firmy nastupuje na záskok krásna Lisa a Derekov život naberá podivný obrat. Jeden zle pochopený rozhovor na firemnom večierku má za následok, že Lisa je doslova posadnutá a začína sa kruto zahrávať s Derekovou kariérou, Sharoniným manželstvom i životom.

22:15 Jednotka - Prvotný strach

Príbeh skvelého chicagského právnika Martina Vaila, ktorý prijme ponuku zastupovať v súdnom procese mladého miništranta Aarona Stamplera obvineného z vraždy významného kňaza. Cíti totiž, že prípad by mohol prispieť k jeho prestíži, takže sa rozhodne obhajovať ho bezplatne.

SOBOTA 20:30 Markíza - Harry Potter a Dary smrti 1

Harry, Ron a Hermiona sa vydávajú na nebezpečnú misiu, aby našli a zničili Valdemorovu nesmrteľnosť cez horcruxy. Spoliehať sa musia samy na seba o to viac, keď vedia, že tento krát naokolo nebudú ich profesori, ktorí by ich chránili. Ohrozujú ich aj temné sily, ktoré sa ich snažia rozdeliť.

20:35 JOJ - Ad Astra

Keď tajomné udalosti začnú ohrozovať život na Zemi, astronaut Roy McBride musí vyraziť na nebezpečnú misiu naprieč nemilosrdnou slnečnou sústavou, aby odhalil pravdu o svojom otcovi a jeho expedícii, ktorá sa pred 30 rokmi stratila kdesi vo vesmíre.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Aquaman

Studio Warner Bros. Pictures a režisér James Wan natočili akciou nabitý dobrodružný a vizuálne úchvatný velkorozpočtový film zo sveta morí. Filmový príbeh o populárnom superhrdinovi zo sveta DC Comics odhaľuje pôvod Arthura Curryho (Jason Momoa), napoly človeka, napoly obyvateľa bájnej Atlantídy, ktorého jeho životná cesta prinúti čeliť pravde nielen o tom, kým v skutočnosti je, ale zároveň preverí, či je hoden stať sa tým, prečo bol zrodený... kráľom.

Viac o téme: Harry PotterEmilia ClarkeAquaman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu