Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bude to rozmanitý týždeň: TV TIPY, s ktorými sa nebudete nudiť! Čaká vás Lovenie či John Wick

(Zdroj: Bontonfilm)

Tento týždeň bude naozaj rozmanitý. Vybrať si môžete z každého rožku trošku. Či už to je akčný film, komédia, dráma alebo aj veľké dinosaury. Nudiť sa určite nebudete.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Rukojemník

Pod riekou Moravou vraj vedie tunel, ktorým sa dá utiecť do Rakúska. Len ho treba nájsť. Rodinný film o dobe, v ktorej deti prichádzali o to, čo je pre ne najdôležitejšie a dospelí o slobodu mysle.

UTOROK 20:30 Dajto - Red 2

Nabitá akčná komédia RED 2 je pokračovaním celosvetovo úspešného filmu o bývalom agentovi CIA, ktorý stále leží niekomu v žalúdku. Frank Moses dáva znova dokopy svoj svojrázny tím elitných tajných agentov. Ich prvou úlohou je prežiť a hneď tou druhou je vypátrať stratenú smrtiacu zbraň budúcej generácie, ktorá môže zmeniť rozloženie síl vo svete.

STREDA 20:30 Markíza - Rozzúrený

Rachel sa ponáhľa do práce a na semafore zatrúbi na auto, ktoré ju zdržuje. Netuší, že náhodou tým spustí reťazovú reakciu a stane sa objektom záujmu neznámeho muža, ktorý sa rozhodne udeliť jej životnú lekciu. Začína sa smrteľne nebezpečná hra na mačku a myš, ktorá je dôkazom, že nikdy neviete, kto sedí v aute vedľa vás.

ŠTVRTOK 20:00 JOJ Plus - Policajt zo škôlky

Tvrdý policajt John Kimble má svoju prácu rád. Chodí medzi zločincov oblečený vo svojej terminátorskej bunde s čiernymi okuliarami a brokovnicou. Strieľa na každého, kto sa mu nepáči. Táto idyla však skončí, keď je pri pátraní po manželke priekupníka drog, ktorá od neho utiekla so synom aj s tromi miliónmi dolárov, prinútený pracovať ako vychovávateľ v materskej škôlke.

PIATOK 20:00 JOJ Plus - Jurský park 3

Doktor Alan Grant, paleontológ svetového mena, sa i naďalej venuje štúdiu dinosaurov. Práve sa mu podarilo dokázať, že velociraptory disponovali vysokou inteligenciou a schopnosťou vzájomnej komunikácie. Ale na otrasné osobné stretnutia s pravekou faunou sa snaží zabudnúť. Závratná finančná ponuka spôsobí, že sa spolu so svojím asistentom stane ich odborným sprievodcom. Keď však lietadlo zamieri na pristátie, pochopí svoj omyl.

SOBOTA 20:35 JOJ - John Wick

Vlúpať sa mu do domu, ukradnúť auto a zabiť milovaného psa, to sa skrátka nemalo stať. Strední zlodejíčkovia to nevedeli, ale ich bossovia v podsvetí áno. A musia konať. A tak, keď sa John Wick vydáva na svoju drsnú vendetu, stáva sa zároveň terčom svojich bývalých kolegov - nájomných zabijakov.

NEDEĽA 20:30 Doma - Lovenie

Tridsaťpäťročná záhradníčka Eliška práve prežila šok. Priamo od oltára jej utiekol ženích. Pretože všetky svoje úspory utratila za svadbu, nemá na bývanie. Nezávidenú situáciu vyrieši jej matka, ktorá Elišku nasťahuje do bytu svojho nového priateľa. Má to ale jednu vadu, býva tam jeho syn Richard. Je to čudák, ktorému ťahá na štyridsať, nemá rodinu a na streche domu chová včely. Eliška je zo svojho nového spolubývajúceho doslova zničená a je rozhodnutá urobiť čokoľvek, aby sa mohla odsťahovať.

Viac o téme: Jurský parkJohn Wick
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu