Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ženích z markizáckej Ruže pre nevestu: Nový Honzík Novotný? ANI NÁHODOU, toto povedal o svojom predchodcovi!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Televízia Markíza už dnes večer predstaví na svojich obrazovkách úvodnú epizódu šou Ruža pre nevestu, kde si bude sympatický podnikateľ Tomáš Tarr (29) vyberať tú pravú spomedzi odvážnych a sexi žien. Mnohí šou porovnávajú s Nevestou pre milionára a ženícha s Honzíkom Novotným. On nám však prezradil, aký je medzi nimi rozdiel!

Už dnes večer o 20:30 na obrazovkách televízie Markíza odštartuje šou Ruža pre nevestu, ktorá je pomyselným pokračovaním legendárnej Nevesty pre milionára. Ženích Tomáš Tarr si bude vyberať tú pravú spomedzi 18-tich žien v prostredí luxusnej vily v Turecku. 

V súvislosti s projektom spred 17 rokom Slovákom okamžite napadne otázka "Přijmeš moji růži?" a kárované vesty Honzíka Novotného. Tomáš Tarr však tvrdí, že nie je novým Honzíkom a dokonca vraj ide o úplne inú šou. 

Ženích z markizáckej Ruže
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Každý to porovnáva, každý hovorí, že ja som ten milionár, ja som Honzík 2, toto je pokračovanie Nevesty pre milionára... Ja som s tým ok, keď si niekto myslí, že je to pokračovanie Nevesty pre milionára, ale realita je taká, že toto je rebut celej tej frančízy The bachelor a okrem toho, že sa tam dáva tá ruža, tak to s Honzíkom nemá nič spoločné,“ vysvetlil Tarr.

Tomáš tiež prezradil základné rozdiely medzi šou Ruža pre nevestu a Nevestou pre milionára, aj to, ako zareagovala jeho mama na fakt, že si takýmto spôsobom bude hľadať nevestu. Viac sa dozviete v rozhovore nižšie!

Viac o téme: Tomáš Tarr
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu