Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Nakrúcanie markizáckeho seriálu bolo utrpením: Pred kamerami znásilňoval mladíka!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nad prijatím tejto pracovnej ponuky váhal! Nečudo... Ľuboš Kostelný totiž v markizáckom seriáli Klamstvo stvárnil náročnú postavu, ktorej súčasťou bolo aj nakrúcanie nepríjemných scén.

Množstvo Slovákov v pondelok večer sadá k obrazovkám Markízy, aby sledovali ako sa bude vyvíjať dej v seriáli Klamstvo. Ústredné postavy v ňom stvárňujú Monika Horváthová (Laura) a Tomáš Maštalír (Andrej). Príbeh okolo nich je však tak zamotaný, že do neho vstúpilo viacero zaujímavých postáv s rôznymi osudmi. 

Svoje miesto už medzi nimi má aj Andrejov spolužiak z vysokej školy - Oliver. Toho stvárnil herec Ľuboš Kostelný, ktorý v rozhovore pre markiza.sk priznal, že nad prijatím tejto ponuky dosť váhal. „S režisérom Braňom Mišíkom som dokonca mal aj veľký rozhovor, že či do toho pôjdem, alebo nie,” povedal k tomu herec, ktorý sa zdráhal preto, lebo nechcel byť príliš spájaný s tým, čo robil tento Oliver. Sú to totiž veci za hranicou zákona. 

Nakrúcanie markizáckeho seriálu bolo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nakrúcanie markizáckeho seriálu bolo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nepochybne náročné bolo napríklad stvárniť sexuálne násilie. „Mal som scénu, kde vlastne znásilňujem mladého chalana. Prišiel Kubo z Banskej Bystrice, mladý herec. A mne bolo oveľa horšie ako jemu celé to nejako zvládnuť a nejak ten čin stvárniť,” priznal Kostelný. Ako dodal, išlo síce len o scény vo forme bozkov, že viac tam toho ukázaného nebolo a divák si to mal len domyslieť. „Bolo mi to ale veľmi nepríjemné. Aj tie okolnosti okolo toho a to čo a ako sa tam deje,” uzavrel na margo tejto témy predstaviteľ seriálového Olivera, ktorý ako naznačujú upútavky, ešte rozhodne nepovedal svoje posledné slovo.

Sledujte dramatický seriál Klamstvo každý pondelok o 20:30 na Markíze. 

Viac o téme: Ľuboš KostelnýKlamstvo
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu