Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

SUPER SPRÁVA pre fanúšikov futbalu: Saudskú ligu s Ronaldom a ďalšími legendami uvidia naživo aj Slováci

Saudi Pro League mieri na Sport1 a Sport2 Zobraziť galériu (4)
Saudi Pro League mieri na Sport1 a Sport2 (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Spoločnosť AMC Networks International podpísala viacročný kontrakt na vysielacie práva najrýchlejšie rastúcej futbalovej ligy na svete, Saudi Pro League. Diváci staníc Sport1 a Sport2 budú môcť sledovať Saudskú ligu už od pondelka 14. augusta, keď stanica Sport1 odvysiela dva špičkové zápasy.

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N'Golo Kanté, Roberto Firmino, Sadio Mané, Riyad Mahrez, Malcom, Kalidou Koulibaly, Steven Gerrard. To sú len niektoré zo superhviezd, ktoré sa rozhodli v lete 2023 zamieriť do Saudskej Arábie, aby si zahrali alebo sa stali hlavnými trénermi v dynamickej Saudi Pro League. Ligové tímy zatiaľ v tomto prestupovom období minuli za hráčov vyše 500 miliónov eur. Saudi Pro League je preto najrýchlejšie rastúcou futbalovou ligou na svete.

SUPER SPRÁVA pre fanúšikov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

Prostredníctvom staníc Sport1 a Sport2 budú môcť futbaloví fanúšikovia v Českej republike a na Slovensku sledovať tri zápasy z každého kola súťaže. Už v pondelok 14. augusta o 17:00 odvysiela Sport1 súboj medzi Al Raed a Al Ittihad, v ktorom sa predstaví slávny Karim Benzema. Potom sa od 20.00 diváci môžu tešiť na zápas medzi Al Ettifaqom s ikonickým Stevenom Gerrardom na čele a Al Nassrom Cristiana Ronalda. 

"Saudi Pro League nie je len o Ronaldovi, je to súťaž, ktorá je už teraz športovo veľmi zaujímavá a vďaka takmer neobmedzeným finančným možnostiam má ambíciu dostať sa v priebehu niekoľkých rokov medzi svetovú futbalovú elitu," hovorí Ondřej Voršilka, hlavný komentátor Sport1 a Sport2. Priestor sa nájde aj pre majstrovský Al Ittihad, superbohatý Al-Hilal, Al-Nassr a Al-Ahli, ktorý toto leto postúpil do prvej ligy a nákupom hviezd ako Mahrez, Firmino, Allan Saint-Maximin, Édouard Mendy, Franck Kessié a Roger Ibanez sa dostal medzi najcennejšie tímy sveta.

SUPER SPRÁVA pre fanúšikov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

AMC Networks International – Central and Northern Europe je súčasťou AMC Networks International, jednou z popredných medzinárodných spoločností na poli televízneho vysielania a distribúcie tematických televíznych staníc, ktoré sa sústreďujú na strednú a východnú Európu. Súčasne ponúka portfólio AMCNI – Central and Northern Europe televízne stanice v štyroch žánroch: športové: Sport1, Sport2, detské: Minimax, JimJam; zábavno-vzdelávacie: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+.

Obsah tematických staníc je vytvorený pre miestnych divákov a trhy v rôznych jazykoch. Je dostupný v celom rade platforiem vrátane HD služieb a ponúka verzie pre mobilné telefóny. AMC Networks International (AMCNI) je globálna divízia AMC Networks a je dodávateľom uznávaných zábavných relácií pre predplatiteľov vyše 130 krajinách. AMCNI zahŕňa globálne značky a aj populárne stanice s lokálnym významom a rôznorodými žánrami.

Viac informácií nájdete na www.amcnetworksinternational.com.

Viac o téme: Karim BenzemaCristiano RonaldoSaudi Pro LeagueSport 1Sport 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu