Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Čeky v problémoch: V čom to, preboha, prišiel oblečený? Zakročilo vedenie!

Michal Hudák a Marián Čekovský v Inkognite
Michal Hudák a Marián Čekovský v Inkognite (Zdroj: psc)

BRATISLAVA – Tajní hostia v Inkognite sú pre hádačov častokrát tvrdým orieškom. Otázky pre ich identifikovanie sa väčšinou opakujú, celebritní hádači však občas skĺznu aj do tém2, ktoré by ste nečakali.

Tajným hosťom v Inkognite bude tentokrát slovenský reprezentant na plochej dráhe Martin Vaculík. Veruže ťažký oriešok pre hádačov: „Keď poviem, že nie je súčasťou slovenského šoubiznisu, mám pravdu?“ tipoval správne Michal Hudák.


Pri rôznych otázkach však skĺzol nielen slovami, ale aj hmatom na prsia. Ibaže prsia Mariána Čekovského: „Ty máš také mäkké prsia“, zhodnotil. Kontrovala mu Zuzka Šebová slovami: „Lepšie je mať mäkké prsia ako tvrdé, nie? Veď keď máš tvrdé, tak nemáš vlastné, či...?“ Potom však nasledovalo priznanie Fera Jokea, čo mu napísal istý doktor a vzápätí mu ponúkal zľavu na operáciu. O čo išlo? Dozviete sa vo videu a uvidíte aj to, v čom prišiel oblečený Marián Čekovský: "No naozaj vyzerá to ako také dva...", priznal Marián. Pozrite sa, či vám obrázok na jeho tričku evokuje to isté, čo Hudákovi a dosýta sa zabavte pri sledovaní relácie Inkognito v pondelok o 20.40 na JOJ-ke.

Čeky v problémoch: V čom to, preboha, prišiel oblečený? Zakročilo vedenie! (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Marián ČekovskýTV JOJMichal HudákZuzana ŠebováInkognitoFero Joke
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu