Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Šoko priznal NEZHODY vo vzťahu: V TOMTO si s priateľkou vôbec nerozumejú!

Juraj Šoko Tabaček a Jana Labajová
Juraj Šoko Tabaček a Jana Labajová (Zdroj: psc)

BRATISLAVA – Juraj Šoko Tabaček má po rozvode s manželkou po svojom boku inú ženu, ktorou je herečka Jana Labajová. Ako sa ale zdá, nerozumejú si úplne vo všetkom.

Juraj Šoko Tabaček žil 17 rokov v manželskom zväzku s Klaudiou, s ktorou majú dve deti. V lete 2019 sa však rozviedli a dnes po boku komika stojí iná žena, herečka Jana Labajová. Vzťah sa im podobne ako rozvod nepodarilo utajiť, takže po čase sa prestali skrývať a spolu dokonca prijali pozvanie aj do relácie Vtip za stovku. A tam na otázku, v čom sú úplne odlišní, zaznela táto odpoveď: „Pohľad na humor…. Ja keď si chystám stand up a skúšam to na nej, tak od Janky nepríde úsmev alebo že slabé, ale iba sa na mňa díva“, sťažuje sa Juraj a Janka sama dodáva, že je asi štepená proti humoru, rada má iba situačný humor. V tomto ju úplne chápe Filip Tůma a Ondrej Kandráč, ktorí tiež prihodili situácie z ich súkromného života.

Každopádne Juraj prezradil aj to, prečo je dobré mať za partnerku takú temperamentnú ženu: „Je to dobré, lebo človek nemá čas rozmýšľať nad somarinami… Janka ma drží v pohybe aj v mentálnom zdraví, vrámci toho, že si ma zobrala do opatery, tak si to vážim“, vtipkoval. A kontroval mu opäť Filip, ktorý na Nelu vytiahol tému nutnosti očného kontaktu, keď žena dostane nejaký nápad: “Ja musím udržovať očný kontakt. Ja počúvam aj keď pozerám bokom alebo nedajbože do telefónu, ale keď sa mi to stane, keď akurát dostávam nejaké múdrosti, hneď je oheň na streche!“ A aj v tejto téme mu drukoval Juraj: „Očný kontakt je dôležitý, od toho veľakrát závisí prežitie…“, pritakal za hurónskeho rehotu Filipa. Čo všetko ešte „nakládli“ svojim polovičkám, sa dozviete z videa a veľa zábavy zažijete pri sledovaní relácie Vtip za stovku v piatok o 20.40 na JOJ-ke.

Vtip za stovku - pohľad na humor (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Filip TůmaTV JOJJuraj Šoko TabačekVtip za stovku
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu