Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Aj Anna zo Zeleného domu starne: Pribudli vrásky, dioptrie, ale... Aha, stále je krásna!

Megan Follows vo filme Anna zo Zeleného domu Zobraziť galériu (2)
Megan Follows vo filme Anna zo Zeleného domu (Zdroj: Public Broadcasting Service (PBS))

LOS ANGELES - Kto by si nepamätal Annu zo Zeleného domu? Hrdinku z obľúbených románov, ktorej príbeh bol neskôr sfilmovaný. Už počas Veľkej noci si ho budete môcť vychutnať na obrazovkách TV Doma. Pozrite sa, ako dnes vyzerá predstaviteľka hlavnej postavy´- rodáčka z Kanady - Megan Follows (56)!

Od štvrtka do pondelka si budete vďaka televíznej stanici Doma zaspomínať na príbeh siroty menom Anna Shirley, ktorá má mimoriadnu fantáziu a netradičný pohľad na svet. 


TELEVÍZNY PROGRAM nájdete na stránke www.telkac.sk


Aj Anna zo Zeleného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Public Broadcasting Service (PBS))

Od narúcania počinu Anna zo Zeleného domu ubehlo už viac ako 39 rokov. Niektorí z hercov, ktorí sa v počine objavili, dnes už nežijú. Iní sú v dôchodcovskom veku. Hlavná hrdinka, ktorú stvárnila kanadská herečka Megan Follows, oslávila 14. marca svoje 56. narodeniny. 

Pred kamerami sa objavovala aj roky po tom, čo ako 17-ročná stvárnila legendárnu Annu. Naposledy to bola dráma s názvom Lie Exposd z roku 2019. Sympatická umelkyňa je aktívna aj na sociálnej sieti Instagram, kde raz za čas zverejní aj svoje fotky.

Urobila tak aj nedávno, keď zverejnila selfie z postele. Ako vidno, herečka v posledných rokoch nosí dioptrické okuliare a odoláva rôznym plastickým operáciám a botoxu. Ale beztak je krásna, však?

 

 

Viac o téme: Megan FollowsAnna zo Zeleného domu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu