Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Náročné obdobie Lionela Messiho: Špekulácie o rozvode... Skloňuje sa nevera!

Lionel Messi Zobraziť galériu (2)
Lionel Messi (Zdroj: SITA)

MIAMI - V posledných dňoch sa objavili viaceré špekulácie o tom, že manželstvo Lionela Messiho (36) a jeho partnerky Antonelly Roccuzzo (35) si prechádza vážnou krízou. Dôvodom mal byť futbalistov nadštandardný vzťah s novinárkou Sofiou Martinez.

Messi sa so svojou životnou láskou spoznal už v detstve a v roku 2017 si povedali svoje áno. Spoločne vychovávajú svoje 3 deti a navonok pôsobia ako dokonalý pár. Podľa brazílskeho magazínu Direto Do Miolo si však má tento vzťah prechádzať vážnou krízou a hovorí sa dokonca o rozvode.

Lionel Messi, Antonela Roccuzzo
Zobraziť galériu (2)
Lionel Messi, Antonela Roccuzzo  (Zdroj: SITA)

Dôvodom ich problémov má byť Messiho dôverný vzťah s juhoamerickou novinárkou Sofiou Martinez, s ktorou mal byť svojej manželke neverný. Tá pracuje pre ESPN a s hviezdnym futbalistom mala viacero exkluzívnych rozhovorov.

Celú situáciu už stihla komentovať manželka Messiho bývalého spoluhráča a zároveň dobrého priateľa Cesc Fàbregasa. Podľa magazínu Goal sa rozhodla na sociálnej sieti Instagram na jeden z komentárov reagovať. „Táto informácia je úplný nezmysel... A nie je na nej nič pravdivé," napísala Daniella Semaan, ktorá tak vyvrátila podobné špekulácie.

Viac o téme: Lionel Messi
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu