Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šéf Red Bullu prelomil mlčanie: Obvinenia z nevhodného správania razantne odmieta!

Christian Horner Zobraziť galériu (3)
Christian Horner (Zdroj: SITA)

MILTON KEYNES - V posledných týždňoch sa v súvislosti s tímom Red Bull hovorilo hlavne o obvineniach, ktorým čelí jeho šéf Christian Horner (50). Bývalá zamestnankyňa tímu hovorila o nevhodnom správaní, na ktoré konečne zareagoval aj samotný Horner, ktorý tieto reči razantne odmieta.

Fanúšikovia F1 sa na začiatku tohto roka rozhodne nenudili. Okrem tradičného predstavovania monopostov na novú sezónu sa totiž udiali viaceré šokujúce udalosti. Jednou z nich bol prestup Lewisa Hamiltona do Ferrari, ktorý prekvapil celý športový svet. 

Okrem toho sa však vo veľkom rieši aj údajný škandál šéfa Red Bullu Christiana Hornera. Ten je v tíme od roku 2005 a bol pri všetkých úspechoch tohto tímu vrátane posledných troch titulov Maxa Verstappena. V uplynulých dňoch však namiesto príprav na novú sezónu musel riešiť obvinenie bývalej zamestnankyne Red Bullu, ktorá tvrdí, že sa k nej mal nevhodne správať.

Christian Horner, Max Verstappen
Zobraziť galériu (3)
Christian Horner, Max Verstappen  (Zdroj: SITA)

Red Bull po týchto správach začal interné vyšetrovanie celej situácie, čo rozprúdilo špekulácie o jeho možnom odchode. K celej veci sa konečne vyjadril aj Horner, ktorý odpovedal na to, čo si myslí o obvineniach a špekuláciách o jeho odchode. 

„Verím vyšetrovaniu a robím všetko, aby to bolo prešetrené. Absolútne odmietam všetky obvinenia voči mojej osobe. Budem pokračovať v mojej práci, až pokým sa to celé neuzavrie. Tomuto tímu som absolútne oddaný, vybudoval som ho, prehovoril som ľudí, aby sem prišli pracovať a užívam si túto prácu. Najväčším prínosom tohto tímu sú ľudia a tak to bude aj naďalej" povedal Horner podľa Sky Sports.

Christian Horner
Zobraziť galériu (3)
Christian Horner  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Christian Horner
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu