Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Obrovská chyba Cristiana Ronalda: Z troch metrov netrafil bránu… Fanúšikovia ho posielajú do dôchodku!

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo (Zdroj: SITA)

RIJÁD - Toto si za klobúk nedá. Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (39) si počas včerajšieho zápasu v drese Al Nassr pripísal jeden z najhorších momentov svojej bohatej kariéry. Osamotený útočník nedokázal trafiť odkrytú bránu súpera a niektorí fanúšikovia ho dokonca začali posielať do futbalového dôchodku.

Ronaldov Al Nassr nastúpil včera na domácej pôde proti Al Ain v ázijskej Lige majstrov. Napínavý zápas sa napokon skončil 4:4 a o víťazovi rozhodol až penaltový rozstrel, v ktorom boli úspešnejší hostia zo Spojených Arabských Emirátov. 

Po zápase sa však hovorí hlavne o obrovskom zaváhaní Cristiana Ronalda. Ten mal za stavu 2:2 na kopačke gól, vďaka ktorému by sa Al Nassr dostal po prvýkrát v zápase do vedenia. To sa však nestalo a hviezdny Portugalčan z troch metrov netrafil bránu.

Množstvo fanúšikov túto príležitosť samozrejme využilo a z Ronaldovho zakončenia si robia srandu. Niektorí však zašli ešte ďalej a futbalovej legende odkazujú, že je na čase, aby zavesila kopačky na klinec. „Čas už bije poriadne nahlas," napísal jedn z nich. „Nastal čas," doplnil ďalší komentujúci. 

 

Viac o téme: Cristiano Ronaldo
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu