Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otvorená spoveď Lionela Messiho: Prehovoril o emotívnom odchode z Barcelony a aj o konci kariéry!

Lionel Messi Zobraziť galériu (2)
Lionel Messi (Zdroj: SITA)

MIAMI - Argentínsky futbalista Lionel Messi (36) v najnovšom rozhovore opísal náročné chvíle, kedy sa doslova zo dňa na deň dozvedel, že musí opustiť Barcelonu. Okrem toho naznačil aj to, či rozmýšľa nad koncom kariéry a kedy zavesí kopačky na klinec.

Lionel Messi prijíma pozvania do podcastov len výnimočne. Nedávno však spravil výnimku a v Big Time Podcast sa rozhovoril na viacero tém, ktoré jeho fanúšikov určite zaujali. Jednou z nich bol aj bolestivý odchod z Barcelony, kedy sa mu zo dňa na deň prevrátil celý život na ruby. 

„Môj odchod do PSG bol veľmi ťažký, pretože v Barcelone som sa mal veľmi dobre a myslel som si, že tam zostanem. Nebol som pripravený odísť, všetko sa udialo veľmi rýchlo. Musel som zo dňa na deň prestavať môj život. Musel som spoznať novú ligu, nový klub, novú kabínu. Bola to zmena, ktorú sme nehľadali a zo začiatku to bolo náročné," uviedol Messi. 

„Boh mi dal veľa v súkromnom aj profesionálnom život a snažím sa užiť si to. Keď príde moment, kedy nebudem schopný hrať na potrebnej úrovni a nebudem si futbal užívať, tak budem uvažovať nad koncom. Ak sa budem cítiť dobre tak sa budem vždy snažiť pokračovať, pretože to robím rád a viem, ako to robiť. Nad koncom kariéry som však ešte neuvažoval. Nemám v tom ešte jasno a dúfam, že budem ešte chvíľu pokračovať," doplnil Argentínčan. 

Lionel Messi
Zobraziť galériu (2)
Lionel Messi  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Lionel Messi
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu