Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Lewis Hamilton prežíva najhorší štart v kariére: V rozhovore po posledných pretekoch neudržal nervy!

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton (Zdroj: SITA)

SUZUKA – Táto otázka ho určite nepotešila. Lewis Hamilton (39) prežil počas víkendu ďalšiu neúspešnú veľkú cenu, z čoho bol poriadne rozladený. To sa ukázalo aj v rozhovore po pretekoch, kedy po jednej z otázok odišiel z rozhovoru.

Po úvodných štyroch veľkých cenách je najlepšie umiestnenie Lewisa Hamiltona 7. priečka z úvodu sezóny v Bahrajne. Ide tak o najhorší štart 7-násobného majstra svete do sezóny v jeho kariére a vyzerá to tak, že si bude želať, aby koniec tohto roka prišiel čo najskôr.

Od sezóny 2025 totiž prestupuje do Ferrari, ktoré v Suzuke počas víkendu obsadilo 3. a 4. miesto. Po pretekoch súvisela jedna z otázok práve na jeho budúcnosť v Maranelle, čo však Hamiltonovi na jeho aktuálnej nálade rozhodne nepridalo.

Reportér sa ho totiž opýtal, či momentálne tak trochu nežiarli na jazdcov Ferrari, ktoré je momentálne jasne rýchlejšie ako Mercedes. Hamiltona táto otázka zjavne nahnevala a spýtal sa, či má pre neho nejakú lepšiu otázku. Aj napriek tomu, že sa reportér ospravedlnil, však druhú šancu nedostal a britský pilot z rozhovoru bez slova odišiel.

Viac o téme: Lewis Hamilton
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu